Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #72501 üzenetére
Szerintem félreértettük egymást. Én a tiszta gép alatt azért nem a kórházi műtő tisztaságát értettem azért.
Ez a finom por még sosem okozott gondot nekem semmin. Persze, az a tökéltesen tiszta, ha ez is pipa, de azért na.
Ennyire sznob nem vagyok, amíg szépen tud járni a levegő, nincsenek eltömődve a szellőző járatok, addig nekem az tiszta. Befelé úgysem szokott jutni semmi olyan nálam, ami ne jönne ki némi erős fújásra.
Mi gondot? A procinál és a hangszórónál lévő csavar ha berázódik esetleg a gépbe gáz, de ha elhagyok a gép aljából csavart, az is. Ha valamennyire túléli a gyári rögzítő, akkor oké, de amúgy nem örülnék elveszett csavaroknak.
De aztán lehet, nem fogok vacakolni vele, hogy írtátok, egész jól túléli a gyári is, csak annyira ragaszkodik a manual az új csavarokhoz, azért beültette a bogarat a fülembe.
(#72504) azbest: Az szép.
Hát nem tudom, majd kiderül, mennyire koszolódik, most a T420 az asztali gépem is, nem csak a hurcolászós, elég sokat megy, majd kiderül, mennyire eszi bele magát a kosz idővel.
(#72506) spammer: Nem a csavart féltem, hanem hogy a gyári csavarrögzítő a csavar kiszedése után már nem lesz kellően hatékony, és rossz esetben kilötyöghet a csavar a helyéről. Legalábbis a Hardware Maintenance Manual ezzel ijesztget.
(#72507) Tim82: Ezt nem tudtam. Viszont a Linux sokkal kevesebb felesleges vackot futtat tudtommal.
No, meg gondolom a felhasználási profil sem teljesen ugyanaz CentOS-en, mint Win7-en.
A hőfok különbséget inkább okozhatta pl. a ventivezérlés különbsége, mint az átlagosan kb. 15%-os fogyasztáskülönbség.Nem a T420-am fényességéről van szó (
), inkább a saját döbbenetemről, sajnos mikor gépet vettem korábban (a T410-esem), nem kérdeztem rá (bár rákerestem, és ott se nagyon találtam ilyesmit kiemelve), de álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyivel energiatakarékosabb a SB, és hogy a régebbi i5 nem igazán szelídül meg, ha visszább veszem az órajelét.
Az i5-540M sebességével amúgy maximálisan meg voltam elégedve, de a kis terhelés melletti fogyasztása, és a rossz "skálázhatósága" azért csalódás volt, sokat elvett az akksin eltölthető időből.
Ha ez nektek nem új, sorry, én még ocsúdok a döbbenet után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gitáros topic
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- NIOH
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android Autót minden mobilra!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Inspiron 16 5620 27% 16" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Envy x360 14 2-in-1 14" 3K OLED érintő Ultra 5 125U 16GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Fujitsu LIFEBOOK P702 Laptop jó akku
- Lenovo Thinkpad X13 GEN1 - AMD Ryzen 5 PRO 4650U
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest