- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
#75490304 #49 üzenetére
Recovery disc készítéséhez meg kell lennie a recovery partíciónak, ha ezt letörölték, akkor nem tudsz készíteni, a Lenovo küld dvd-t ingyen (már ha garis a géped).
Az lcd-t szerintem csak a típusszámból tudod kideríteni (Everest talán kiírja, és az alapján meg lehet nézni a honlapon). Bár ehhez más jobban ért.
Az integrált kártyát (xp alatt legalábbis) szerintem csak a BIOS-ból tudod ki-bekapcsolni. Vista alatt mintha lehetne az oprendszerben is valahogy.
Nem kaptál több infót attól, akitől vetted? Nekem kicsit gyanúsnak tűnik azok alapján, amit leírtál, hogy több gépből lett "házilag" (értsd nem hivatalos szervízben) összerakva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest