Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?

- 

LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

inch
csendes tag
válasz

mobileman

üzenetére
						Lehet hogy csak én vagyok peches:
-első laptoppom IBM R40 -> egy piros pixel (szerencsére fagyott a gyái rendszer így 3 nap után visszavittem és hoztam helyette egy R50e-t)
-rá másfél évre cseréltem R51-re. Mondtam az üzletben, hogy én megnézném mert már volt szerencsém pixelhibához, és csak akkor viszem ha nincs. Eladó közölte, hogy ő még nem látott pixelhibás imb-et. Na most látot mert az volt
 (szerencsére volt még egy doboz és abban nem hibás darab volt)Azóta csak úgy veszek notit, ha megnézem. Azóta nem futottam bele pixelhibába

Szóval meg kell nézni mert az ördög nem alszik. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
 - Honda topik
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Apple Watch Ultra - első nekifutás
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Arc Raiders
 - Windows 11
 - Hollow Knight és Silksong
 - További aktív témák...

- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
 - BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
 - Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az X200 tabletemen van 2 pixel hiba. sőt inkább subpixel, nem cserélik ki, le se szarják, én meg nézhetem ahogy világit. 

(szerencsére volt még egy doboz és abban nem hibás darab volt)