Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
BalazsKKa67j
üzenetére
a wwanhoz kapcsolódva: nekem kétféle antennák voltak a két x200s-ben. az egyik ha jól értem az ultraconnect 3x3, ebben a panel felső élén jobb és baloldalt is 3-3 antennavég van (wwan előkészítéssel együtt).
amennyire emlékszem itt a wlan-ra tuti három, a wwan-ra meg vagy 2, vagy 3 kábel csatlakozik. talán 3 lenne a logikus meg ami rémlik, de nem biztos.
ezek furmányos fémdarabok, relatíve nagy fémszínű matricákkal egybekötve. ha jól gondolom az egyébként magnézeumoid fedél első éle is a vétel miatt van műanyagból.
a másik gépben nem így nézett ki a dolog, itt csak 2x2 antenna vég volt a panel első élén. ez szintén wwan-nal együtt, de olyan béna módon voltak berakva az antennák, hogy a webcamot nem lehetett az egyiktől berakni. ki kellett csavaroznom félig a panelt, hogy az antenna matricáját fel tudjam feszegetni és odébb visszaragasztani. itt a kép a végső állapotról. a képen jobb oldali antenna félig a bal oldalon látható kamera helyén volt. itt amennyire emlékszem 2 wlan és 2 wwan csati volt a kártyáknál.
nyilván ez utóbbi variánsnak a hw maintenance doksiban se híre, se hamva, nehogy tudd mivan.
ez minden, amit az antennákról el tudok mondani.
@SpeedR: én vettem egy u7600-at a t61-be, de sokkal beljebb nem vagyok vele. az idle fogyasztás tizedwattra ugyanannyi maradt a t7100-hoz képest, csak a felső freki lett belőle lecsapva. majd rászánom magam és előveszem, hogy ott mennyi a default vid.
innentől kezdve szerintem nemigen indokolt az egész módszertan, amit az intel kitalált. maguk az l és u procik szerintem lényegében a tdp-ben különböznek, ki van hagyva belőlük a felső freki hogy ne olvassza le a ultramini hűtést.
innentől kezdve meg nemigen életszerű, hogy az ember a (forrasztott) ulv / lv helyett bebarkácsolja a válogatott standard voltos cucut.
-
buvartacsko
addikt
válasz
BalazsKKa67j
üzenetére
Szerintem neked nincsen WWAN előkészítésed a gépben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest