Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

válasz BalazsKKa67j #19345 üzenetére

a wwanhoz kapcsolódva: nekem kétféle antennák voltak a két x200s-ben. az egyik ha jól értem az ultraconnect 3x3, ebben a panel felső élén jobb és baloldalt is 3-3 antennavég van (wwan előkészítéssel együtt).

amennyire emlékszem itt a wlan-ra tuti három, a wwan-ra meg vagy 2, vagy 3 kábel csatlakozik. talán 3 lenne a logikus meg ami rémlik, de nem biztos.

ezek furmányos fémdarabok, relatíve nagy fémszínű matricákkal egybekötve. ha jól gondolom az egyébként magnézeumoid fedél első éle is a vétel miatt van műanyagból.

a másik gépben nem így nézett ki a dolog, itt csak 2x2 antenna vég volt a panel első élén. ez szintén wwan-nal együtt, de olyan béna módon voltak berakva az antennák, hogy a webcamot nem lehetett az egyiktől berakni. ki kellett csavaroznom félig a panelt, hogy az antenna matricáját fel tudjam feszegetni és odébb visszaragasztani. itt a kép a végső állapotról. a képen jobb oldali antenna félig a bal oldalon látható kamera helyén volt. itt amennyire emlékszem 2 wlan és 2 wwan csati volt a kártyáknál.

nyilván ez utóbbi variánsnak a hw maintenance doksiban se híre, se hamva, nehogy tudd mivan.

ez minden, amit az antennákról el tudok mondani.

@SpeedR: én vettem egy u7600-at a t61-be, de sokkal beljebb nem vagyok vele. az idle fogyasztás tizedwattra ugyanannyi maradt a t7100-hoz képest, csak a felső freki lett belőle lecsapva. majd rászánom magam és előveszem, hogy ott mennyi a default vid.

innentől kezdve szerintem nemigen indokolt az egész módszertan, amit az intel kitalált. maguk az l és u procik szerintem lényegében a tdp-ben különböznek, ki van hagyva belőlük a felső freki hogy ne olvassza le a ultramini hűtést.

innentől kezdve meg nemigen életszerű, hogy az ember a (forrasztott) ulv / lv helyett bebarkácsolja a válogatott standard voltos cucut.

Új hozzászólás Aktív témák