Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
vicze
üzenetére
Én a jelenlegi (pontosan így is fogalmaztam), azaz T14 G5, L14 G4, E14 G6-ról írtam, amiket most április vége óta lehet kapni. L14 g4 fém keretjén átmegy a csavar, de a műanyag vázba sajtolt levő bronz perselybe megy bele a csavar.
De ha ennyire tudod, hogy bullshit, miért nem reagáltál akkor, mikor két hete felmerült ugyan ez a kérdés?
-
válasz
vicze
üzenetére
pont

annyi keverés van egyébként a L, E sorozatban, hogy ember legyen a talpán ki követni tudja. (Például a L15 G4 full műanyag, semmi rollcage, van USA szürke verzió ami alu fedlapos, az L14 G4 pedig full alu vázat kapott mint a T). Ezért sem szóltam hozzá, mert bár több tucat ilyen gép volt a kezeim között, a franc tudja épp mit változtatnak a következő generációban. Az E-re pedig rá sem nézek, ezért tapasztalat sincs vele
.És igen, a "fém vázas" sokszor ajánlott Ideapadok Asusok, Acerek többsége pont ilyen. Ez nem jelenti, hogy rosszak, csak az én fejemben a fém váz mást jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.