Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Most vettem egy inteles T14 gen1-et (i5), arról tudok neked beszámolni. Én személy szerint teljesen elégedett vagyok a hűtésével. Nagyon ritkán hallom a ventit, de akkor is halkan. Én is hasonlókat olvasgattam mindenhol, mint te és kicsit tartottam tőle, de kellemesen csalódtam. Nagyra járatott proci esetén nem tudok mit mondani, mert olyan felhasználási mód nálam nincs.
Szerintem azóta azért hangoltak a BIOS-on és jobban működik az intelligens hűtés.
Ryzenről nem tudok nyilatkozni, ott lehet, hogy élénkebb hűtés kell a nagyobb teljesítmény miatt is.A T14s az valóban melegedhet jobban és hangosabb lehet a hűtése, mert vékonyabb a készülékház.
-
vicze
félisten
Szerintem az első kérdésre ez válasz lesz.
Terhelten az Intel hangosabb lesz, terheletlenül az AMD sokkal hangosabb lesz.
Számszerűsíteni nem tudom, de én battery saveren használom hogy ne pörögjön annyira. (Így is jóval gyorsabb mint az Intel.) Nem csinálták meg jól a venti managelést, hiába hűvösebb jóval.
Intelesről leírtam a véleményem, kikeresheted.T14G1-et már nem gyártják hónapok óta, legtöbb régióban teljesen kivonták. Tehát ha Ryzen van benne és touch screen vedd meg és beleraksz egy 32GB-s modul-t.
Touch screen kijelzők 300nit-esek és ez a szignifikáns különbség. A alap 250nit-es FHD-t nem javaslom. Vagy a LowPower 400nit-es ha együtt tudsz élni a ghostinggel(ez eseti és panel függő).
@fattyu: Azért egy Ryzen 4000 és Intel 8th gen között kiszereléstől függően 2x a difi, ha épp nem több.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Borderlands 4
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest