- N€T0X|N: Stellar Blade után
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #108617 üzenetére
Okostelefonoknál is állandóan takarítani a zsírt a kijelzőről, miközben folyamatosan kitakarod az ujjaddal, amit csinálsz... És akkor itt vannak pl. a T480s-ek, alig láttam olyan eladó példányt, ami ne lett volna érintős.
Szerencsére sikerült magamnak érintőmenteset kifogni, de kisebb csodának tartom ezt...
Nekem a touchpaddal sok bajom van. Egyik, hogy arrébb kell vidd a kezed. Aztán kényelmetlen, hogy nagyon a gép alján/szélén van. Kényelmetlen, hogy folyamatosan "koptatja" az ujjad, ha sokat kell használni. A nagy méretűeknél baj az is, ahogy gépelsz szükségszerűen hozzáérsz és dolgokat csinál. Erre még bónusz a rejtett gomb bizonytalansága, hogy ha nem tökéletesen találod el, akkor a lenyomás egyből mozgatja is a kurzort. Tehát összességében egy használhatatlan divat-vezérelte terméknek tűnik a mai állapota, abszolút az "amatőr" userekre szabva, akik örülnek, hogy dejó, denagy, meg de modern gombok nélkül, aztán meg nem értik, mitől "ugrál" random a kurzor miközben írnak valamit, vagy miért nem oda kattintott ahol szerintük rányomtak a gombra.
(#108626) vicze1: A komoly teljesítmény előny vitathatatlan, illetve a terhelés melletti jóval nagyobb hatékonyság is. Én ugyanakkor arról szívesen olvasnék teszteket, hogy némileg limitálva melyik mit tud könnyű, mobil használat mellett akku időben.
Mert az szép és jó, hogy mondjuk egy renderelési feladatban 100% terhelés mellett az AMD nagyon jó, de azért ez szerintem nem a tipikus akkus felhasználás. Ebben nekem nagyon jónak tűnnek az Intelek, a 8250U is brutálisan takarékos módba tudja vágni magát, hiába fut rajta nagyon sok, de együtt sem túlzottan terhelő dolog.
A Tiger Lake amúgy szerintem jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest