- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #108617 üzenetére
Okostelefonoknál is állandóan takarítani a zsírt a kijelzőről, miközben folyamatosan kitakarod az ujjaddal, amit csinálsz... És akkor itt vannak pl. a T480s-ek, alig láttam olyan eladó példányt, ami ne lett volna érintős.
Szerencsére sikerült magamnak érintőmenteset kifogni, de kisebb csodának tartom ezt...
Nekem a touchpaddal sok bajom van. Egyik, hogy arrébb kell vidd a kezed. Aztán kényelmetlen, hogy nagyon a gép alján/szélén van. Kényelmetlen, hogy folyamatosan "koptatja" az ujjad, ha sokat kell használni. A nagy méretűeknél baj az is, ahogy gépelsz szükségszerűen hozzáérsz és dolgokat csinál. Erre még bónusz a rejtett gomb bizonytalansága, hogy ha nem tökéletesen találod el, akkor a lenyomás egyből mozgatja is a kurzort. Tehát összességében egy használhatatlan divat-vezérelte terméknek tűnik a mai állapota, abszolút az "amatőr" userekre szabva, akik örülnek, hogy dejó, denagy, meg de modern gombok nélkül, aztán meg nem értik, mitől "ugrál" random a kurzor miközben írnak valamit, vagy miért nem oda kattintott ahol szerintük rányomtak a gombra.
(#108626) vicze1: A komoly teljesítmény előny vitathatatlan, illetve a terhelés melletti jóval nagyobb hatékonyság is. Én ugyanakkor arról szívesen olvasnék teszteket, hogy némileg limitálva melyik mit tud könnyű, mobil használat mellett akku időben.
Mert az szép és jó, hogy mondjuk egy renderelési feladatban 100% terhelés mellett az AMD nagyon jó, de azért ez szerintem nem a tipikus akkus felhasználás. Ebben nekem nagyon jónak tűnnek az Intelek, a 8250U is brutálisan takarékos módba tudja vágni magát, hiába fut rajta nagyon sok, de együtt sem túlzottan terhelő dolog.
A Tiger Lake amúgy szerintem jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest