- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
viskund #10741 üzenetére
Külföldi fórumokon olvasgattam megoldást erre a problémára,ott is rögtön az alaplap cserét javasolták.....aszem nem ez lesz a megoldás számomra,mivel nem hiszem hogy megérné egy T42-esbe ennyi pénzt belefektetni csak emiatt(minden más tökéletes rajta),másrészt meg ehez uj alaplapot találni nehezebb dolog mint egy fehér hollót fogni.Szerintem csak bontottat kapnék,arra meg semmi gari hogy annál nem áll fent ugyan ez a probléma.
Ugyanezen a külföldi forumon javasolták még az USB csati megcsiszolását,kontakt sprays kezelést stb házi praktikát,mert állitólag oxidálodik csati és ezért valami ellenállási érték megváltozik bla,bla,bla nem értek hozzá.
Gondoltam hátha valaki találkozott ezzel a problémával már és tud rá tuti megoldást,de ha nincs akkor nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest