- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-10 10:28 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Hat most hogy latom hogy par dolog amit hibanak hittem az igazabol ThinkPad specifikus dolog, igy valamennyire mar megvagyok bekulve megint. Nem hiszem hogy elfogom adni.

Kulonben fura a T61hez kepest, hogy ezen a gepen a zsanerok nem olyan erosek, de ahogy lattam ez X200on is ilyen.
-
evone
őstag
Linux alatt nekem nem szamit semmit a sebesseg ilyen teren, de a kattogo hang miatt mindenkeppen lefogom cserelni, meg amiatt hogy most csak 40GB HDD van benne, ( mielott megvettem ugy tudtam hogy 60as van benne ) es igy boven eleg lesz a 32GBos SSD is.
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Kell ebbe a gepbe egy SSD.

-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
X41nek fenyesebb a kijelzoje mint a T61nek.

kep az uj szerzemenyrol, perpill meg arch linux van rajta, de lehet hogy ubuntu kerul ra.
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Na ezt mar X41rol irom.
Hat ez egy kurvajo gep.
;D -
evone
őstag
-
evone
őstag
Régen beszéltetek róla, hogy a T4x szeriaknak még sokkal fémesebb hangja volt mikor lecsuktak a kijelzojuket, es ez a T6x szeriaknal elveszett, mar csak egy jellegtelen kattanas hallhato. Kerdes: ez fennall az X41nel is?

-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Hat nemtudom, feltudnad jegyezni valahogy? Nagyon erdekelne. Sztem amint meglesz az X41em, eljuttatom szervizbe ezt a szart, megcsinaltatok mindent rajta amit lehet, amit nem azt sajat penzbol, es ha ugy tapasztalaom hogy az X41 sokkal jobban ossze van rakva mint ez, akkor azt hiszem megszabadulok ettol a geptol.
Amugy mit vizsgaltatasz át rajta?

-
evone
őstag
Hmmm, T61emen elrepedt egy picit a palmrest. Nemtudom ilyet kicserelnek-e a szervizben, vagy vennem kell-e ujat.
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Hogy lenne mar netbook 13" kijelzovel?
-
evone
őstag
Szerintem mocskos rossz es felesleges. Az X100ra kene HDMI, az edge-t meg elfelejteni.
Lenovo ThinkPad X201 - Notebookreview cikk. Jo kis gep lett ez, es sztereo hangszoro van benne! -
evone
őstag
Sajnalom, egyebkent annyi hogy beviszed a szervizbe, vagy irsz nekik mailt, hogy rendeljek meg az alkatreszt, aztan mikor megerkezett az uj venti, beviszed es elvileg kicserelik nagyon hamar VAGY nem cserelik ki hanem kifujjak mint az enyemet es par het mulva megint elkezd zorogni. Az en sokszazezres ThinkPadomnak is zorog a ventije, ez már csak ilyen.

-
evone
őstag
X41nel lehet olyat hogy dokkolon is van egy monitor dsubon meg a gep csatlakozojan? Tehat lehet ket kulso monitorral hasznalni?
-
evone
őstag
IBM Lenovo ThinkPad R500 bluetooth upgrade set 39T0497
Sztem ennyi penzert nem olyan draga.

-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Irtam hogy nem a boot erdekel mivel altatom minden letezo gepem.
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Én is mennék szivesen, de csak nyáron érek rá. Én is TP orult vagyok, még polom is van, ahogy Napfenysutinek is.
Bar ettol nem biztos hogy abba mennék . 
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Ha meglesz szolok.

Product: ThinkPad X41 2525-FTG
Original description: P M 778(1.6GHz)LV, 1GB RAM, 60GB 4200rpm HD, 12.1in 1024x768 LCD, Intel 900, Intel 802.11bg wireless, Bluetooth/Modem, 1Gb Ethernet, Secure chip, Fingerprint reader, 4c Li-Ion batt, WinXP Pro
Annyi hogy 8 cellas aksi, es 1.5GB ram. A gep elvileg teljesen felujitott, 0 esztetikai hibaval, de ez majd hetvegen derul ki.
-
evone
őstag
En altalaban altatni szoktam a gepem, nekem az 1 perc boot ido is sok. ( nem erdekel mennyi ido alatt indul el, a mostanit se szoktam, max hetente 1x kikapcsolni )
Szoval ennek megfeleloen all az elozo kerdesem tovabbra is.

Kulonben milyen SSD-t es honnan vettel bele? Nekem kb eleg lenne bele egy 16GB-os is.
-
evone
őstag
Venni akarok egy X41es ThinkPadet, de annyi rosszat olvasok a vinyojarol, most komolyan ennyire hasznalhatatlan? Nekem arra kene hogy hurcoljam, emailt nezzek, youtubeot, meg msn. Szoval kell egy kicsi es konnyu gep. Munkara es egyebekre semmikeppen nem akarnam hasznalni, arra itt lenne a T61.
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Ez egy T61es? Nincs valami jobb howto errol? Valamennyire en is belottem most, megy is 600MHzen, de ha lenne egy ertelmesebb howto ami alapjan csinaltad, lehet jobb lenne. Elore is koszi.

-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Azt hiszem egy LED-es T400ra szivesebben elcserelnem a T61em, mint egy T410-re. A teljesitmennyel megvagyok elegedve itt is, viszont az akkumulatoros uzemidovel, a kijelzo fenyerejevel nem. A melegedes es a venti hangja kielegito, de nem tokeletes. Kerdes: A t400 ventije is tud 1900on porogni mint a T500é?
Remelem a szervizben elismerik a bakit, es orvosoljak a problemat.

-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Igazabol mar az se nagyon izgatna ha nem csinalnak meg ezt, mert nem feltuno, es csak annyi a hiba hogy a led nem vilagit, tokeletesen mukodik ezenkivul a gep, de belegondolva mar az fura volt hogy hatul az lcd burok teteje, es a belseje nem volt rendesen osszepattintva, eleg gyér munkanak is tartottam, mind1 lett volna ha ide adjak nekem az alkatreszt. Nem idegesit ez most egyaltalan, de remelem kicserelik, Sajnos nem BP-n lakok, ezert nekem sokkal nehezkesebb a szervizbe jarkalas a geppel, de már kezdem megszokni.
Kulonben nem hiszem hogy bizonygatni kellene akarmit is, jofejnek tunnek, gondolom nem direkt csinalnak ilyesmit.

Amugy nyugi, csak az én T61em ilyen elcseszett, a T500al nem lesz semmi gond.
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Az Elitebook-nál kicsit fura, h hideg a gép, a csuklótámasztól kezdve mindenhol, ettől talán kicsit rideg.
Ennel szebbet nem hallottam. Én gyűlölöm, es bosszant ha a gepen erzem hogy melegszik, ennel idegesitobb dolog jelenleg nincsen az eletemben.
( Nem tudtam mar ennel jobban kifejezni hogy mennyire utalom a melegedest.
)MÁS: ha nem sikerul szeptembern kornyeken lecserelni a T61et, akkor meghagyom és élek vele tovább. Belegondolva csak uj billzet meg venti kene bele, jó kis gép ez azért még.

-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
UltraNav
The classic integrated pointing device in ThinkPads was always a trackpoint. With the T30 IBM introduced UltraNav, a combination of both the traditional TrackPoint coupled with a programmable touchpad. The technology for this combined pointing device comes from Synaptics. The TouchPad features several customizable features, including scrolling by movement along the edges, tap zones, and ignoring accidental touches.
touchpad nem érdekel, csak ultranav, pont ezért is sajnálom, hogy nem látom, hogy ilyen izmosabb gép lenne ultranavval. de végülis nem a világ vége, ki lehet kapcsolni
??
Melyik uj izmosabb ThinkPaden nincsen TouchPad?
-
evone
őstag
Én ThinkPadesektol még nem hallottam ilyet.
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
fura ez, mert nálam semmi problema nincsen.
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Lenovo ThinkPad T410 Review - Notebookreviewes cikk.
Engem ez meggyozott. -
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Neked lesz igazad.
Azt nezem hogy a hp elitebookjai is egyre jobbak, kurvara hulye a lenovo ha onfejuen vezet be ujitasokat, elsonek kellene valami kerodivet rakni mindenki ele aztan az alapjan tovabb haladni. Az hogy az X szeriara is kerul touchpad ( 12" ) nagyon nem dijazom. Pont attol volt szep az a kategoria, hogy csak trackpoint volt, es ettol volt meg jobban thinkpades.
Persze le lehet tiltani azt, de attol meg ott marad. -
evone
őstag
-
evone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- (kiemelt téma)
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP omen 17-w131ng bontva
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

D Telleg. Sztem ez felre lett irva, sleep kozben johogy merul, de masok hibernalas kozbeni merulesre panaszkodtak regebben.