Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
Aktív témák
- 

Pompi nagyúr Ennyiből senki nem fogja tudni neked megmondani, hogy most a CPU vagy a VGA hűtése vacakol. 
 Ha valószínüleg a videókártyád üzen, akkor javaslom a topicjának a felkutatását.
 Egyébként remek gyűjtőtopicok vannak hűtéssel kapcsolatban:Ezt a topicot zártam. 
- 

takitoca csendes tag Senkinek nincs ötlete ? 
- 

takitoca csendes tag A minap a gépem előállt egy olyan dologgal hogy játék közben kidobott egy Warningot a képernyő közepére ezzel az üzivel: "Warning: Temperature is too high. Please check you fan and heatsink ? " Azóta többször is feldobja. 
 Valakinek van ötlete mi lehet a gond ? Vidi kártya hűtésére gondoltam, bár eddig akkor mindig kék képrenyőt kaptam,nem ilyen üzit. Köszi a helpet.ui.: Ha van ennek topicja akkor bocs keresgéltem help topicot de sehol nem találtam. 
Aktív témák
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest