Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Pitterix: Gyógytorna
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Ennyiből senki nem fogja tudni neked megmondani, hogy most a CPU vagy a VGA hűtése vacakol.
Ha valószínüleg a videókártyád üzen, akkor javaslom a topicjának a felkutatását.
Egyébként remek gyűjtőtopicok vannak hűtéssel kapcsolatban:Ezt a topicot zártam.
-
takitoca
csendes tag
Senkinek nincs ötlete ?
-
takitoca
csendes tag
A minap a gépem előállt egy olyan dologgal hogy játék közben kidobott egy Warningot a képernyő közepére ezzel az üzivel: "Warning: Temperature is too high. Please check you fan and heatsink ? " Azóta többször is feldobja.
Valakinek van ötlete mi lehet a gond ? Vidi kártya hűtésére gondoltam, bár eddig akkor mindig kék képrenyőt kaptam,nem ilyen üzit. Köszi a helpet.ui.: Ha van ennek topicja akkor bocs keresgéltem help topicot de sehol nem találtam.
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő