Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bumper
senior tag
Nem tudom kikre gondol itt Integra, de ha az ottmaradó emberkékre...
a bajba jutottak többsége néger, mint ahogy New Orleans 70%-a az (ennyit arról, hogy már megint ők fosztogatnak...), de ezen belül is a legtöbb úgy tudom, a szegényebb ember, pl akinek nincs kocsija (az USA-ban bizony ilyenek is vannak nem is kevesen!), meg az idősebbek, vagy akinek nem volt se ismerőse akihez menjen, se elég mánije szállodára, lévén tuti felmentek az árak és nem is biztos, hogy olyan sok üres szoba volt...
hát a ''biztonságos utca'' és a hurrikános lakás (vagy Superdome) közül az utóbbit választották
Azt se felejtsétek el, hogy többtucat kisebb-nagyobb vihart és hurrikánt átéltek és átélnek időnként az ottaniak, így volt rá sanszuk, hogy ''szárazak maradjanak''.
És azzal hiába jövünk, hogy dehát tudták előre. Szar helyzetben voltak és a szerintük kisebb roszat választották. Volt aki megbánta, de biztos van olyan is aki nem
(pl mondjuk őt nem rabolták ki, és mivel otthon volt nem hordták szét a cuccait)
Ez egyszerűen egy szar helyzet volt és passz
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Én csak az egyoldalú hozzáállásod ellenpontjaként írtam, amit írtam. Fel lehet róni nekik még ötvenhatot is, a COCOM (remélem jól írom) listát, a drága olajat, az atomot (azért jó, hogy nem a németeknél lett előbb kifejlesztve...), de nem szabad szerintem teljesen feketének látni egy borzasztóan heterogén (szines) nemzetet.
-
kymco
veterán
Nem vagyok gazdasági szakember, de ha USA egycsapásra betartaná a kyotói egyezményt, akkor abból hatalmas recesszió lenne (szerintem), amit mi is keményen megéreznénk..... Nem akarom védeni az USA-t, mert engem is zavar az az arrogancia, amivel a Kyotóhoz viszonyul, de ha nálunk kellene radikálisan átalakítani az ipar szerkezetét a környezetvédelem miatt, halom munkanélkülivel és stagnáló, sőt visszaeső gazdasággal kellene számolni (Bokros csomag)... nem hinném, hogy ennyire mernénk kardoskodni a környezetvédelem mellett.
-
Vallon
tag
Persze nem mondom, hogy fú a Jenkik milyen jó fazonok, mert nekik is van vaj a fülük mögött, de hát mutasson valaki egy olyan népet, amely a történelem folyamán mindig a jót cselekedte. Szerintem a Németek, Japánok, Britek Franciák, Oroszok, sőt még mi Magyarok is csináltunk furcsa dolgokat. De ez van. Most Amerika van a Top-on őket kell szídni. Valaha a Rómaiakat szídták, egyszer majd a Kínaiaktat fogják. De már tényleg vártam azt a Hsz-t amiben azt mondják: ''húdemostaztánmegérdemelteazusaezt''
Meg hát. Meg biztos megérdemelte az a sok fekete, akik biztos nem Bush-ra szavaztak. -
Vallon
tag
Há ja. Láttál már embargót, ami csak a hatalmat károsítja, a gyerekeket meg asszonyokat nem? Jó. Erre lehet azt mondani, az embargó rossz. Ne legyen embargó. Ok. Erre mit fog csinálni Szaddam, újra felfegyverzi a sereget, és lerohanja megint valamelyik szomszédos államot. Nem azért mert gonosz, nem. Azért mert hülye. Nem képes felfogni a valóságot. Annyian körülnyalták a seggét, hogy elveszett a realitás-érzéke. És gyorsan. Két évvel a tejhatalom megszerzése után már háborúban állt Iránnal. Ügyes. Egy remek adottságokkal rendelkező államot, mely egyesek szerint több olajjal rendelkezik, mint Szaud Arábia, visszataszított a középkorba. Az, hogy most a terroristák naponta civilek tucatjait mészárolják le, ezért ne mondd már, hogy az USA a felelős. Ezért pont az arabok a felelősek. Nem képesek saját terroristáikat megfékezni. Ezzel lehet megsértek valakit, de az arab ''barbár'' nép. Nem készült fel arra, hogy modern államot csináljon maga számára. Tudod min dolgozik a bagdadi parlament? A nők ''túlzott'' jogainak visszaszorításán. Hát ez az, amit nem tudott Bush. Azt hitte, majd az lesz, mint egy komoly társadalomban. Mint Berlinben. Vagy Tokioban. De az arab világban nincs igény modern államra. Sőt megkockáztatom, hogy az egész muszlim világban nincs szükség semmire, ami összefügg világisággal. Ők ott tartanak mint európa a felvilágosodás idején. Még csak most ismerkednek, milyen a life without Allah.
-
bullseye
addikt
hát, tuti, hogy az Arab Liga mindent USA bácsin át értékesít?
INtegra gondolatmenetére nincs sok reagálnivaló most: mert amerikaiak voltak, aszitték szentek és sérthetetlenek, és majd megoldják... valszeg.
talán majd lesz vizsgálat. Moore film biztos lesz, azon majd lehet jókat útálni Busht - csak aztán nehogy a demokratál alatt is legyen egy hasonló hurrikán -
faster
nagyúr
Pont fordítva szokott ez történni a híroldalakkal:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
-
Dilikutya
félisten
''Érdekes, hogy a hazánkban élő 14 nációból, 12 képes volt erre és velük szemben soha nincs előrántva az etnikai kártya. Nincsenek ránkszorulva és nem kérik , hogy velük különbül bánjanak, mert mondjuk:Görögök, ruténok,szlávok, szerbek,
románok, stb.'' Aha. Viszonyítsd a ruténok, görögök arányát a cigányokéhoz! Na? Mintha kicsit kevesebb görög lenne, mint cigány. Ezred része. Még szép, hogy kevesebb gond van velük. Az nem szúrja senkinek a szemét, hogy a súlyos, erőszakos bűncselekmények elkövetői még mindig javarészt magyarok?
Régen amúgy a cigányok sokkal jobban részei voltak a társadalomnak, a XX. század egyik ''remek'' találmánya ez is, hogy a cigány csak lop, csal, hazudik. Régebben a az etnikumok is jobban keveredtem, nem volt égő, ha egy magyar és egy cigány együtt élt, gyermeke született. És ma? Megvetik őket, persze mindkét oldalról. Ebben talán kivételt képeznek a kisebb falvak, ahol jól megfér egymás mellett a két népesség. A TV felelőssége, hogy mindig csak a rosszat mutatja. Az, hogy ennek egyre inkább megfelelnek, szintén ez az oka. Esélyük sincs a jobb életre, a gyerekek, és az ő gyerekeik is ilyen közegben nőnek fel, és jobbhíján folytatják szüleik mesterségét, más esélyük nem lévén. Kevesen tudnak kitörni onnan.
Szalma: Én a cigányt, magyart itt, mint etnikumot, népcsoportot mondtam. Könyörgöm, valahogy különbséget kellett tennem, különben akkor se füle, se farka annak, amit írok. Attól, hogy magyar az állampolgársága valakinek, még lehet görög, román, szláv, cigány nemzetiségű. Mint ahogyan maguk a cigányok is cigánynak tartják magukat (lásd.: Cigány Önkormányzat, stb). Ilyen alapon nincsenek dakoták, sziúk az USA-ban, kurdok Törökországban, csak amerikaiak és törökök.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Tudod, a biligyárban,ha egy gépsor használhatatlan fül nélküli bilit (selejtet) gyárt, azt a gépsort leállítják és nem úgy oldják meg a problémát, hogy dupla annyi fülesbilit,(jót) gyártanak, mondván, hogy: A kettő együtt '' elmegy ''.
Biligyár, b*zmeg, inkább menjé vissza a futószalaghoz, nem volt elég belőled a poltopikban Prümcsük, most már itt is hirdeted az igét? Biligyár, idióta...
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
1. Honnan veszed, hogy 20 év múlva 8.5 millióan leszünk? Mi vagy te, látnok?
2. A cigány kisebbségnél sem általános a 4-5 gyerek. Ez téveszme.
3. Nyilván te a népességi adatot pontosabban tudod, mint az erre szakosodott szervek. Minden elismerésem.
Tudod mit? Ha nem tetszik a rendszer, csinálj gyereket!
Ez a 30 éves nagypapa dolog amúgy a média hibája. Valahol teherbe esik egy 13 éves cigány csaj, rögtön felkapja a média (pedig a magyar lányokkal éppúgy megesik néha). Egyáltalán nem általános dolog. És ha már itt tartunk: a cigányok nem szokták inkubátorban hagyni, vagy a latrinába ölni a gyerekeiket. Ha figyeled az erről szóló híradásokat, egyetlen esetben sem cigány volt az elkövető. Miért? Mert ők örülnek a gyereknek, mi több, sokkal családcentrikusabbak, mint a magyarok. Na erre varrjál gombot! -
Integra
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest