Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
-
LOGOUT
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sendrov
csendes tag
válasz
juve600 #3088 üzenetére
Biztosan rosszul csináltam valamit, vagy valami beállítás nem stimmelt, de már nem érdekel.
Az Amazfit Bip Watchface alkalmazás nem veszik össze a MiFittel, mivel nincs közvetlen kapcsolatban az órával. A Gatgetbird többi funkciója meg számomra jelenleg érdektelen. (Eredetileg csak az ékezetes karakterek telepítése miatt raktam fel).
Lehet le is törlöm a telefonról. -
Sendrov
csendes tag
Szia!
Köszönöm az óralapot.
Mától ezt használom, mert minden rajta van+ magyar.Előszőr Gatgetbird-el raktam fel az óralapot, de miután a Gatgetet kilőttem és a telefont visszaváltottam az általam kedvelt gyári Mifit-re, akkor az új óralapot is buktam.
Utána rátaláltam a GooglePlayen az "Amazfit Bip WatchFace" alkalmazásra. Ezt rádobtam a telóra.
A programban rengeteg watch face van, de van lehetőség egyedit is hozzá adni, mert a bal alsó sarokban van egy ".BIN" gomb. Erre bökve betallóztam a telefonra letöltött óralapodat, majd a program kiírta, hogy más teendőm nincs, csak a Mifit-ben betölteni az idétlen kínai pagodás óralapot és láss csodát, helyette a te óralapod jelent meg.
Így van új, egyedi óralapom és marad a normál, bevált gyári MiFit alkalmazás is. -
Sendrov
csendes tag
Üdv!
Időjárás adatokat honnan szedi a Bip? Lehet ezt állítani valahol?
Mifit alkalmazás van fenn, automatikus helymeghatározással.
A város és a hőmérséklet stimmel is, de a csapadékot nem igazán találja el.
Most is szakad az eső, holott a Bip szerint csak enyhén felhős az idő. A google ellenben jelzi az esőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest