Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tetris
tag
válasz
krealon
üzenetére
Az említetteket mind figyelemmel kisértem és semmi kiemelkedő nem történik sehol, logokban sincs sehol semmi, így én is arra jutottam, hogy valahol valami elfogy... És tekintve hogy SSDvel hibátlan minden nem hiszem, hogy hálózati probléma lenne, inkább arra gondolok, hogy ahogy te is említetted a sok párhuzamos írás-olvasást nem bírja valami.
Esetleg érdemes lehet megpróbálni a storage managerben a volume -ra nyomni egy system defragmentationt? Kicsit tartok tőle, hogy napokig elszüttyögne vele...
-
ArthurShelby
addikt
válasz
krealon
üzenetére
Van egy régi felturbózott (lassan kukázandó gép), ami szintén kábelen van (azért akartam ezzel mérni). A gépben ssd (sata2) (intel 520, win8.1), a gen8-ban (windwos server 2012 r2) hdd (wd-red).
Először a szerverről a gépre másoltam (95MB/s), aztán a gépen belül egy régi hdd-re (55MB/s), aztán gépen belül hdd-ről ssd-re (55MB/S), majd a gép ssd-jéről a szerverre (110MB/s).
Itt meglepődtem azért a szerverről újra a gépre másoltam (ssd), és itt megint a 95MB/s lett. És végső csekkolásként (mert 1 mérés nem mérés) újra gépről szerverre (110MB/s).Végig ugyanaz a 8GB körüli film volt a teszt, itt talán lehetett valami cache-elés, de akkor sem értem, hogy második esetben is miért lett ugyanannyi a szerverről a gépre másolás (95MB/s), és miért lett megint több a gépről a szerverre (110MB/s).
-
Mykroft
tag
válasz
krealon
üzenetére
Attól, hogy a kliensek megkapják az IP-t a DDNS-től, és ezel az ip-vel rendelkező szerverrel veszik fel a kapcsolatot, még bele írják minden csomagba a domain adatokat is. Máskülönben nem lehetne egy ip-n több webszerver sem.
Ötelteim:
1. Valamilyen proxy-val irányítani a klienseket a belső hálózat felé, a kapott domain alapján.
2. Felhúzol egy webszervert a tűzfalra, és az dönti el, hogy a kérd domain melyik mögötte lévő valós szerveren van. Ez csak http/https-re működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Autós topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Böjt nélkül meglehet a 40 nap egy Honor órának
- Proxmox VE
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Gamer szgép eladó, 4k, 1440p játékokra részben garis!
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)