- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tetris
tag
válasz
krealon #4977 üzenetére
Az említetteket mind figyelemmel kisértem és semmi kiemelkedő nem történik sehol, logokban sincs sehol semmi, így én is arra jutottam, hogy valahol valami elfogy... És tekintve hogy SSDvel hibátlan minden nem hiszem, hogy hálózati probléma lenne, inkább arra gondolok, hogy ahogy te is említetted a sok párhuzamos írás-olvasást nem bírja valami.
Esetleg érdemes lehet megpróbálni a storage managerben a volume -ra nyomni egy system defragmentationt? Kicsit tartok tőle, hogy napokig elszüttyögne vele...
-
ArthurShelby
addikt
válasz
krealon #4284 üzenetére
Van egy régi felturbózott (lassan kukázandó gép), ami szintén kábelen van (azért akartam ezzel mérni). A gépben ssd (sata2) (intel 520, win8.1), a gen8-ban (windwos server 2012 r2) hdd (wd-red).
Először a szerverről a gépre másoltam (95MB/s), aztán a gépen belül egy régi hdd-re (55MB/s), aztán gépen belül hdd-ről ssd-re (55MB/S), majd a gép ssd-jéről a szerverre (110MB/s).
Itt meglepődtem azért a szerverről újra a gépre másoltam (ssd), és itt megint a 95MB/s lett. És végső csekkolásként (mert 1 mérés nem mérés) újra gépről szerverre (110MB/s).Végig ugyanaz a 8GB körüli film volt a teszt, itt talán lehetett valami cache-elés, de akkor sem értem, hogy második esetben is miért lett ugyanannyi a szerverről a gépre másolás (95MB/s), és miért lett megint több a gépről a szerverre (110MB/s).
-
Mykroft
tag
válasz
krealon #1260 üzenetére
Attól, hogy a kliensek megkapják az IP-t a DDNS-től, és ezel az ip-vel rendelkező szerverrel veszik fel a kapcsolatot, még bele írják minden csomagba a domain adatokat is. Máskülönben nem lehetne egy ip-n több webszerver sem.
Ötelteim:
1. Valamilyen proxy-val irányítani a klienseket a belső hálózat felé, a kapott domain alapján.
2. Felhúzol egy webszervert a tűzfalra, és az dönti el, hogy a kérd domain melyik mögötte lévő valós szerveren van. Ez csak http/https-re működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- Eladó Számítógép , PC (I3, 4GB RAM, SSD) Windows 10-el! Posta ok!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest