Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasto
csendes tag
Hehe.. nálam az évek alatt összesen 4 db Gen8-as gép gyűlt össze...
Mind felturbózva Xeon E3-1230 vagy 1220 + 16GB RAM. teljesen jók voltak azok is, de a memória a szűk keresztmetszet. A Gen8-ban összesen 16 GB lehet, ami kevés. Vicces, hogy a proci még bírná a virtualizációt, de a kevés RAM miatt egy másik gépre kellett tennem a VM-et.
Na, meg a HP sok hülyesége, amit a Gen8-ban összehozott...Szépen eladogattam a Gen8-as gépeket (még egy van, hamarosan az is megy) és az árán vettem egy ilyet. Most ezen az 1 db gépen fut az összes VM, egyenlőre gond nélkül.
-
Blasto
csendes tag
Nem titok.
Alapgépek jelenleg a MySoft-nál a legolcsóbbak: [link]
- én a Xeon CPUs, 16 GB-os modellt vettem, konkrétan ezt: [link] , 243 eFt-ért
- az iLO5 modult külön kell megvenni: [link] , 16 eFt, vagy itt egy kicsit olcsóbb: [link]
- ahogy a Microsoft politikáját ismerjük, előbb-utobb kelleni fog TPM chip is bele: [link] , 24 eFt. Ezt még nem vettem bele, de lehet kelleni fogHa viszont valaki nem akar sokat szenvedni és fontos neki a vérnyomása is, de kell a sok RAM (pl. virtualizáció), javaslom eleve a 32 GB-os modellt megvenni [link] , még akkor is ha sokkal drágább, mert _NAGYON_ nehéz hozzá RAM-ot szerezni, ráadásul brutális árakat mondanak. Nekem [svr] fórumtársunk segített viszonylag elfogadható áron 1 db kompatibilis 16 GB-os RAM modult szerezni, de ez is 50 eFt volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero + 2x16GB Corsair Vengeance RGB Pro 3600MHz CL18
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER MAX PC 32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Szupergyors Core i7 7700 FSC P757 TOWER SSD PC 4X4.0Ghz 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD WIN11 1Év GARANCIA!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mind felturbózva Xeon E3-1230 vagy 1220 + 16GB RAM. teljesen jók voltak azok is, de a memória a szűk keresztmetszet. A Gen8-ban összesen 16 GB lehet, ami kevés. Vicces, hogy a proci még bírná a virtualizációt, de a kevés RAM miatt egy másik gépre kellett tennem a VM-et.