Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pitterix: Gyógytorna
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrealm
újonc
Köszi!
Bocs, lehet, hogy nem írtam, hyperv alatt fut a 4 win10.
Jelenleg sima SSD van benn, jó ötlet, hogy áttérjünk NVMe-re, viszont meg kell néznem, hogy szabad-e a foglalat.
Igen, nem pont ezt, hanem a processzoros tesztet olvastam.
De körbejárom a RAM kérdést is, hogy mit lehet beszerezni. -
andrealm
újonc
Szia!
Én is egy ilyet használok, gyári állapotban (E2224 és 16GB), 4 win10 fut rajta. Kicsit azonban lassúnak érzem, az a kérdés, hogy memória (amit lejjebb is említettél), vagy processzor csere lenne a megoldás? Ha utóbbi, milyen proceszort tudnék beletenni?
Néztem tesztet, az E-2246G-ről elég jókat írnak, bár elég nehézkes a beszerzése. Van esetleg ötleted, hogy mit lehetne (több mag nyilván jól jönne, meg a több szálú megoldás) a helyére tenni? Vagy csak a +16 RAM -mal már lényegesen gyorsulna?Köszi!
-
tetris
tag
Sajna a PCIE slotot foglalni fogja egy Intel X540-T2 kártya.
Nem akarok erre ESXI-t rakni, ha kell valami virtualizáció azt megoldom majd xpenologyn belül, van egy külön szerverem az előbbi célra normális mennyiségű procival meg rammal...
Egyébként nincs valakinek esetleg CHS accountja? Kiváncsi lennék, hogy náluk is ki van-e fogyva... -
MrTwister
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android játékok topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PlayStation 5
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Battlefield 6
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6900 XT / B450 / 32GB 3000MHz / EVGA 750W Gold! BeszámítOK
- Új DLSS4 2K Gamer PC i5-14400F/RTX 5060 Ti /24Gb DDR5 /1Tb NV3 M2/Bronz táp 2-3Év Gar
- I7-PC / I7-4960X / ASUS RAMPAGE IV / 16GB / RX560 4GB Full konfig INGYEN MPL
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Duplázódott mindennek az ára még az iLO5 modulnak és a TPM chipnek is! Na ennyit a NAS projektemről...
51 ezerért vettem iLO-stul mindenestül. Ennyivel ez sem tud többet amiért 5* annyiba kerül.
Nem én vagyok a célcsoport és kész.
Honnan és mennyiért sikerült hozzájutni iLO kártyával együtt? Jöhet privátban is ha nem publikus.