Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrealm
újonc
Köszi!
Bocs, lehet, hogy nem írtam, hyperv alatt fut a 4 win10.
Jelenleg sima SSD van benn, jó ötlet, hogy áttérjünk NVMe-re, viszont meg kell néznem, hogy szabad-e a foglalat.
Igen, nem pont ezt, hanem a processzoros tesztet olvastam.
De körbejárom a RAM kérdést is, hogy mit lehet beszerezni. -
andrealm
újonc
Szia!
Én is egy ilyet használok, gyári állapotban (E2224 és 16GB), 4 win10 fut rajta. Kicsit azonban lassúnak érzem, az a kérdés, hogy memória (amit lejjebb is említettél), vagy processzor csere lenne a megoldás? Ha utóbbi, milyen proceszort tudnék beletenni?
Néztem tesztet, az E-2246G-ről elég jókat írnak, bár elég nehézkes a beszerzése. Van esetleg ötleted, hogy mit lehetne (több mag nyilván jól jönne, meg a több szálú megoldás) a helyére tenni? Vagy csak a +16 RAM -mal már lényegesen gyorsulna?Köszi!
-
tetris
tag
Sajna a PCIE slotot foglalni fogja egy Intel X540-T2 kártya.
Nem akarok erre ESXI-t rakni, ha kell valami virtualizáció azt megoldom majd xpenologyn belül, van egy külön szerverem az előbbi célra normális mennyiségű procival meg rammal...
Egyébként nincs valakinek esetleg CHS accountja? Kiváncsi lennék, hogy náluk is ki van-e fogyva... -
MrTwister
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Duplázódott mindennek az ára még az iLO5 modulnak és a TPM chipnek is! Na ennyit a NAS projektemről...
51 ezerért vettem iLO-stul mindenestül. Ennyivel ez sem tud többet amiért 5* annyiba kerül.
Nem én vagyok a célcsoport és kész.
Honnan és mennyiért sikerült hozzájutni iLO kártyával együtt? Jöhet privátban is ha nem publikus.