- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cirkus
aktív tag
Nem tudom mi lehet a baj, de az én nyomtatómat (5110 series) nem ismeri fel a gép !
A sofver telepítése sikerese volt ! Valami ötlet ?? -
Ferger
tag
Mél ment, de biztos, ami biztos:
Kellene egy két kép.
ferger@mailpont.hu -
humann
csendes tag
Ha HP 5110 -es, V40 -es , vagy 3820 -as nyomtatót szeretnétek vásárolni ne nagyon tegyétek! Ha már megtettétek ne használjátok túl sokat a Clear Carriage Jam funkciót. A fenti eszközök (és talán más egyéb HP nyomtatók is) ugyanazt a fejtisztitó mechanikát használják. Ebben van egy kis müanyag fogaskerék egy 4 mm-es müanyag pöcökkel. Ez a kis müanyag pöcök mozgatja az egész fejtisztító mechanikát és sajnos szeret eltörni. Ha eltörik a nyomtató/OfficeJet nem fog bebootolni, tehát használhatatlan.(Egy rövid fejtisztitás egyébként minden nyomtatás elött lefut)
Ezt a témát azért nyitottam nyitottam, mert a HP hivatalosan nem tud semmit a dologról és a javitasi költség ugyanannyi, mint a nyomtató árra, holott egy 50 forintos kis fogaskerékről van szó, amit a forumok szerint nem árulnak. Erre azért még tértivevényes levéllel rákérdezek.
A külföldi forumok szerint igenis tipushiba a jelenség, én még azt is megtaláltam, hogyan kell javitani (képekkel együtt). Ezzel az a gond, hogy a javitás elég hack-elős és nem 100%-os. Ha valakinek kellenek a képek:
humann@freemail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest