- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Durrogtass
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr.bence
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy hp envy 15 lapos. A hiba jelensèg bekapcsolàs utàn a capslock 2x villan ami bios hibàra sèrülèsre utal.
Hp hivatalos oldalan nem talaltam erre megoldàst esetleg valaki tudna nekem segiteni?Előre is köszönöm.
-
gr.bence
aktív tag
szia.
Megtaláltam én is időközben. Azért köszi a segítséget.
Még a véleményedre lennék kíváncsi, hogy a mostani gyári 8Gb 1600Mhz képest, érezhető lenne a javulás, gyorsulás, ha ez kerülne bele a gépembe ?
előre is köszi a választ.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
gr.bence
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Hp envy j124sg laptopom,szeretném bővíteni a már meglévő memoriát (8gb 1600mhz).
Kérdésem hogy 2400mhz jo lenne e bele. Vagy esetleg milyet tudtok ajánlani.
Az elképzelésem 2x8gb 1600mhz vagy ha van akkor jobb.
(kingston hyperx gondoltam)
Előre is köszönöm.Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
Ahogy azt ígértem, leírom a HP szerviz tapasztalatomat. Hiba a következő volt, a kijelző körül a takaró műanyag ragasztása elengedett, KÉP1
KÉP2 bár nem okozott funkcionális problémát, de azért na ez nem megengedhető vizuális anomália egy új laptopnál.Felvettem a kapcsolatot a szervizzel, mivel németből rendeltem a gépet, és futárral küldték ki és nem kaptam garancia levelet hozzá, az utalásról illetve az egyéb papírok kérték el tőlem, mivel minden rendben volt, időpontot megbeszélve, eljött a futár a laptopért.
Majd eltelt pár tétlen nap, mivel várakoztatták a javítóműhelyben, hiányzó információ miatt. Felhívtam őket, és megkérdeztem milyen infó hiányzik, erre a válasz, hogy a szerviz nem tapasztalja a hibát. Képeket ismét elküldve,végül eszkaláltak némi "javítást".
Majd 8nap távollét után, szépen becsomagolva visszahozták.Amit kicsit érdekesnek találtam, hogy a comodo -t uninstallálták...gondolom diagnosztikát is csináltak rajta...hogy minek azt nem tudom, mivel más hibát zavart nem jeleztem feléjük.
Lényegen mit sem változtat ez, örömmel tapasztaltam, hogy korrekten kedvesen álltak hozzám, illetve a jelzet hibát kitűnő minőségben javították ki.
Készülék: HP ENVY 15-J124SG
Remélem tudtam érdemleges infóval szolgálni.
[ Szerkesztve ]
-
gr.bence
aktív tag
Holnap viszik el a gépemet, aztán eszkalálnak némi javítást a kijelzőnél (tartó keretet elengedett a ragasztás)
majd vissza is hozzák természetesen. Kíváncsian várom az eredményt, eddig a szervizzel nem volt semmi bajom...remélem nem is lesz. -
gr.bence
aktív tag
Sziasztok
Hp laptopom kijelzőnél elengedte a keretet a ragasztó mivel még garis gondolom ezt javitják vagy cserélik
[ Szerkesztve ]
-
gr.bence
aktív tag
válasz SeniorTilla #34873 üzenetére
mi is a neve?
-
gr.bence
aktív tag
válasz SeniorTilla #34871 üzenetére
de könyörgöm, veszek egy gépet idegen országban, attól még támogatást adhatna hozzá mindenhol.
vagy a drivereket tudnám letölteni. vinyóhoz 2006-os driver van fent a gépen!!! ha jol emlékszem 2014-et írunk
masinával nincs bajom, mert szuper!
mindegy tanulni kell németül.
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
miért van az, hogy a laptopomhoz csak a "német" HP oldalon találok drivereket? azt butaságnak tartom, hogy csak oda szánták volna ezt a konfigot.
HP ENVY 15-j124sg -ről van szó.
Meg szeretném kaparintani, az összes legfrisseb drivert hozzá!
please help me.
-
gr.bence
aktív tag
HP ENVY 15 -j124sg gepen win 8.1 elkezdte a dpc watchdog violation hibat. Drivert kene frissitenem de nem talalok meg boot utan nem is lenne sok idom ra. Segitseget 5leteket szivesen fogadok.koszi
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
megérkezett a hp envy 15-j124sg laptopom
elég jó a kütyü
mondjuk én le vagyok maradva win8-ból, de majd beletanulok (előző rendszereket kivül belül ismertem, minden trükköt tudtam) itt egyedül a hatalmas processzor igénybevételt nem értem amikor bekapcsol a gép, aztán megnéztem szolgáltatásokat amiből van rentgeteg illetve a háttérben futó induló alkalmazásokból is van egy kevés.
Valaki tudna cikkel irománnyal segíteni nekem, hogyen lehet ezt optimalizálni? vagy z egész win8.1-re van valami jó kis progi.előre is köszönöm.
-
gr.bence
aktív tag
válasz SeniorTilla #34797 üzenetére
a forumtárs nevét szeretném megtudni köszi
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
a napokban fog megérkezni az új szerzeményem egy Hp Envy kedves leendő márkatársak...
Lehet hogy csinálok egy teszt félét róla...
üdv szép napot
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok.
ilyenje [link] van valakinek? kéne pár info, köszi
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
információt szeretnék kérni, tőletek. hp pavilion 15 n003sh gt740m grafikus kártya van, eddig okés, viszont azt honnan a bubánatból lehet megtudni, hogy a 128bites(gk107chip) vagy benne vagy a 64bites(gk208chip)?
esetleges válasz adóknak előre is köszönöm az infót.
üdv szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- XPEnology
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 14"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Asus Rog Strix G531GT I5.9gen,16gb ram,gtx16504gb gddr5,2x512 gb ssd.
- eMag 2027-ig garis MSI GF63 gamer i7 11800H 16GB 1.5TB SSD RTX 2050 Win 11 pro laptop
- Dell G3 3500 Fekete (FULL HD, 120Hz) i5-10300H, 32GB DDR4 & 1650Ti 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest