- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
#34576640 #40599 üzenetére
Ugye nem Dual Graphicsot használsz amikor játszol?
Bemásolok egy kis angol leírást a Catalyst beállításáról, hátha segít.
Lényege, a CPU beállításnál a csúszkát fel kell húznod a legnagyobb teljesítményre és játékra csak az erősebb, dedikált kártyát használd.
1. go in amd catalyst center Preferences and click advanced view
2. go in power'
3. Cpu power and drag everything to right on the plugged in option
4. Go in Switchable graphics application settings and choose a .exe game then click on the not assigned button and choose high performance
5. Every game runs betterÉn nagyon szeretem az AMD-t, megfelelő hardverkörítéssel. Részletes konfigurálhatóság, nagyon jó többmonitoros kezelésben stb. (plusz még egyéb nyalánkságok az adott proci képességében, amiket sajnos nem használ ki pusztán a játékra koncentráló felhasználó), van amiben jobb az Inteles megoldásnál- Viszont az Intel nyers teljesítménye tiszteletreméltó, illetve az U-s procik energiatakarékossága is klassz.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
GPU-Z mit mond? Szerintem csak az APU-ban lévő GPU-t használja játékra.
Kb - vagy talán pont ugyan az, mint a 8750, amit egy hibrid grafikus rendszerben lehet beállítani mikor menjen azzal a program. Azzal simán futottak újabb játékok is mediumon. Nem ám a kuladék WoWHibrid grafikus beállításoknál (Jobb klikk és Választható grafikus valami) ott mi van nálad?
Viszont ha APU-val melegszik, akkor ezzel lángolni fog.
Lehet a venti is alul van profilozva, hogy halk legyen. Alákell rakni egy hűtőpadot, és Notebook Fan Controlban nyomatni neki egy kis ventit.
-
válasz
Előre is mondom ne haragudj, semmi rossz indulat nincs bennem, de sztem a hiba nálad lesz. Eleve nem erre vannak kitalálva. Ha én is játszok akkor leveszem a hátlapját, kap egy 23Cm-es ventit a hűtőpadban is nincs gond. Sony vegas alatt dettó. Látszik a működésén, hogy ezek netre vannak kitalálva. Acer 5830TG dettó mint neked túlmelegedett, 2 hét után el is adtam. Játékra nem papír notik valók 1.8 klióval ha érted mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Le Mans Ultimate
- iGO Primo
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged