- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etzel
aktív tag
válasz
Bloodrayne2 #22027 üzenetére
Éppen ez az, hogy egyáltalán nem látok benne Bt-re utaló jeleket, akár mit és akár hogyan telepítek (már amit enged és sikerül), semmi! még egy rohadt eszközkezelő sem mutatná hogy lenne benne, se Aida,se Everest, sem HWInfo... semmi
Pumukli23 A Biosban már néztem, de az időn és a Bootoláson kívül semmit sem lehet beállítani
Hiába telepítettem fel a Broadcom wireless adapteremhez megfelelő Broadcom 2070 Bluetooth drivert semmi nem történt, tegnap este még ezt a Broadcom 2070 Bluetooth 2.1 + EDR Driver feltettem de semmi változás nem történt
Amit fcriss linkelt pdf fájlnak a 67. oldalán van két spare part numberrel rendelkező modell, az egyikben csak Broadcam Wifi van a másikban meg Wifi+Bt
Piros keretbenDe hiába bajlódtam az este a letöltésével és telepítésével, mert 2011.májusi volt a driver, a sima Broadcom2070 driver amit a wifihez ajánlottak meg már tartalmazhatta ugyan ezeket... és mégsem jön össze
-
Etzel
aktív tag
válasz
Bloodrayne2 #22021 üzenetére
Próbáltam de semmi
Kapásból 2 fórumot dobott ki a gugli és mikor a srác beírta, hogy DV6-os HP-hez keresi ezeket a Microsoftos b*szásokat nem írt senki neki visszaKicsit más, amúgy ez így rendben van
Nem 100 vagy 150 Mbps-nek kellene lennie -
Etzel
aktív tag
válasz
Bloodrayne2 #22018 üzenetére
Épp ez benne a csúnya, hogy fcriss fórumtárs ezt az üzit dobta
Itt látni, hogy ha F12-el kikapcsolt állapotban van a WiFi akkor nem látja az eszközkezelő, ha bekapcsolva akkor látja.
Lehetséges az, hogy nekem nincs feltelepítve valami, ami miatt nem látja bekapcsolt WiFi mellett sem az eszközkezelőm? Vagy csak szimplán igaza van egy másik Ph-s! srácnak és egyszerűen nincsen benne -
rmartin94
aktív tag
válasz
Bloodrayne2 #21987 üzenetére
Köszi, letöröltem a fájlt, úgy tűnik megoldotta, köszi.
-
vaspingvin
csendes tag
válasz
Bloodrayne2 #21959 üzenetére
Hát két darab memória behelyezése szerintem nem rejt magában akkora kockázatot (habár antisztatikus kesztyűt bevallom nem húztam fel mikor beraktam őket
)
Szóval ha erre próbálnának fogni bármit is közlöm velük, hogy nem én vagyok értük hanem adott esetben fordítva (egyébként a pultos kiscsaj - aki átveszi a notit - pufferjét nem akarom túlterhelni a személyes kívánságaimmal, majd ha van valami fájdalmuk felhívnak telefonon).Én inkább azt fogom majd ellenőrizni, hogy az eredeti rammal kaptam e vissza a lapost, szóval sztem majd ráirattatom a munkalapra h 8Gb RAM-mot vizsgálják meg mer blabla h legyen nyoma az eredeti állapotnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest