Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Egyetértek. Nem hiába vásárolnak a komoly cégek nagy tételben is üzleti gépeket(legalábbis ahol én eddig dolgoztam ott csak üzleti gépet láttam). Pedig akkora mennyiségben még a kedvezményekkel együtt is sokkal többet költenek mint ha sima konzumert vennének. De cégeknek megéri bőven befektetni. Magánszemélynek már nem biztos hogy megtérül de aki szereti vegye bátran. Én is inkább vásároltam magamnak egy jó kis business class gépet. És tényleg klassz.

-
apuc
őstag
Nekem-ahogy írtam-egész nap az asztalon van,erre is lett kitalálva,PC-t helyettesít.
egyévben 40 ezer ft-áramot spórolva,ami a 2 éves használat alatt(utána veszek újat ugye ahogy írtam)80 ezer ft-mai árakon..
Nekem minek laptop?
Nem CSAK emiatt a "csekély" spórolás miatt-hanem mert halk és a 36 négyzetméteres lakásban nagyon nem mindegy mekkora helyet foglal a gép-és hol...
miért baj-és miért sárdobálás
ha egy ilyen és hasonló dolgokat megbeszélünk egy olyan topiukban ahol annak helye van??
hiszen ez is HP,és sok-sok "read only" felhasználó van-lehet hogy divatból,lehet hogy környezetvédelemből (bizony,az a 2 év alatt mínusz 80 ropi nem csak a zsebben marad,de az áram előállítása sem terheli a környezetet
)lehet hogy az esti film ágyból nézése miatt,lehet hogy az esetenkénti hordozás miatt,stb venne Paviliont,és -ahogy nekem-nincs szüksége üzleti notira..sokkal tartósabb egy dzsip mégsem mindenki jár azzal ugye aki autózik...

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha egy ilyen és hasonló dolgokat megbeszélünk egy olyan topiukban ahol annak helye van??
)lehet hogy az esti film ágyból nézése miatt,lehet hogy az esetenkénti hordozás miatt,stb venne Paviliont,és -ahogy nekem-nincs szüksége üzleti notira..
Pyttawrx