Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vegha

senior tag

válasz Vegha #55834 üzenetére

No. Tehat az EliteBook 840 G2 szepen muzsikalt az elmult 5 evben W10-zel, de mivel vmi nem volt oke a wifivel az utobbi honapokban ezert gondoltam mokolgatas helyett ujrahuzom az OS-t, mar epp ideje.. Tulgondoltam a dolgot es telepitesnel a W10 N-t valasztottam azert, hogy kevesebb nem hasznalt dolog legyen telepitve. Telepites utan a kisebbik problema volt, hogy a sima W10 Pro kulccsal nem tudtam aktivalni a Pro N-t. A nagyobbik az, hogy valamiert sokkal gyengebb lett a gep. Ami viszont katasztrofalis lett az a wifi - jottanyit sem javult, amde meg szarabb lett, mint volt. Az aktivalas miatt igyis ugyis ujra kellett huznom es ha mar ugy, akkor tovabb emeltem a tetet a W11-gyel. Az elozetes varakozasokkal ellentetben siman felment ra - az mas kerdes, hogy vagy 5-8 eszkozhoz nem talalt drivert alapbol. Itt meg csak ez volt a kisebbik gond : ) mert a W10-es driverek nagy resze mukodik W11en. A nagyobbik gond nem, nem a kulccsal adodott ismet, mert mar telepites kozben ellenorizte es aktivalta. Hanem bizony a wifi ismet szarakszik. Mivel egy olyan gepre raktam a W11-et, ami eleve nem tamogatott ezert az Intel All-In-One csomagja sem ment ra fel. Megnezve a driver adatait az Intel Driver and Support Assistant-tal azt mondja - es ez sejtheto is volt - hogy ez egy MS driver valahonnan 2015-bol. Nekem viszont tavaly kb. majusig tokeletesen muzsikalt W10-en egy ki tudja mikori verzioju driverrel. Az eszkoz pontos neve Intel (R) Dual Band Wireless-AC 7265.
    A netet turva tonnanyi forumot talalni foleg HP korokben, hogy szetkapcsol a wifi adapter es eddig sehol sem talaltam ra megoldast. Egy biztato bejegyzes Redditrol.
    Sajnos ez sem oldotta meg a problemamat. Valaki jart mar hasonloan ?

Új hozzászólás Aktív témák