Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Benőke #54122 üzenetére

Én is sokat kerestem a problémára a neten, de én arra jutottam, hogy azok a példák nem pont a mi esetünk. Tiikusan ilyen ügy nem volt. Olyan inkább, hogy hiányzott az Insert gomb, s a prt sc volt helyette, de olyan hogy megvan a gomb, s nem él sem windowsban, dem egy-egy office alkalmazásban, olyat én nem olvastam.

Időközben W10 lett a gépem, mert legyalultam a W11-et dühömben. S mivel egyiken sem fut a shift+insert, ezért egyelőre felmentem magamban a Microsoftot, s inkább a HP-t kezdem hibáztatni.

Ezért azt gondolom, hogy ez akár egy driver probléma is lehet.

Még azt is kipróbáltam, hogy a BIOS-ban átállítottam azt, hogy a funkció billentyűkhöz kelljen vagy ne kelljen az Fn billentyű lenyomása. De nyilván az sem segített semmit. A BIOS-t is frissítettem arról, amivel érkezett a gép.

Ha nem dob be itt a fórumban valaki pár napon belül valami javaslatot, esetleg ajánl egy keyboard driver-t, amit nem dob fel magától a HP support weboldala, akkor elkezdem bombázni a HP-t ezzel a problémával. Mert az elég tré, hogy van egy halott gomb, ami szinte 100%, hogy nem hardver oldali probléma.

Az én privát gépeimen amúgy még mindig a W7 egy optimalizált verziója fut.

Új hozzászólás Aktív témák