Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pycur

tag

válasz SeniorTilla #34366 üzenetére

(#34365) NEMO1968: Igen, teszteltem a hűtőt ahogy tudtam. De nem hozta a várt eredményt.
    Amúgy a pavilion dv6-ból legalább 6 alszámút találtam guglival. Lásd kép.

(#34366) SeniorTilla
    Viszont erre a példányra sehol sincs ráírva melyik, a legújabb aida64 sem tudta kideríteni.
    A hűtő a kezemben volt igaz, de a fényképen nem tűnt fel hogy ez ide nem fog illeni.
    Mivel dv6 - dv6 meg se fordult a fejemben hogy nem lesz jó hozzá.
    Számítógépek házi szerelésével foglalatoskodok kb 10 éve, ezért nem gondoltam, hogy szakember kellene. Ha mégis kell, kérdezek. Ti se vettétek észre, hogy azon a képen amit mutattam a hűtőmről nem pont olyan, mint ami az eladó hűtés kinézete. :D :D
    És a gép hűtése nem lett tökéletes, csak kb úgy viselkedik mint amikor le van pasztázva. Mert hogy amint mondtam, paszta, pad, paszta, hűtő... A thermal pad hőszigetelőként funkcionálni látszik.... nem értem miért. Amikor lebontottam a cpu magokról akkor a mag felőli része hideg volt(több napot nem ment a gép) a másik oldala szobahőmérsékletű.
    Még mindig nem volt időm a pc-n tesztelni a thermo padot, de holnap már remélem lesz.
    A HP szervízben sem oldották meg ezt a problémát régebben. Vsz újrapasztázták és annyi, mert thermo padnak csak egy nagyon széttrancsírozott nyomát ha találtam, meg pasztát.

Tegnap este akartam válaszolni csak pont elment a upc net.... nem szokott, és nem tudtam visszahozni. És ma meg most értem haza, és oda hogy írni is tudjak. :)

HP Pavilion DV6 hűtő beszerzési áron eladó :D
    Hirtelen ennyit.

Új hozzászólás Aktív témák