- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxiri
tag
Hát nemtudom, de szerintem egy laptopot nem 1 évre terveznek (nem tartom varázslatos időhossznak az 1 évet
), hanem legalább 3 évre. Aceréknál és Fusiéknák üzletpolitika a rövid élet, mert minél többet/többször akarják eladni a terméket. De azért egy HP-nál az ember nem egy évre akarja szerintem venni a géept és ennek meg is kérik az árát. Én is vehettem volna egy acert ugyanennyi pénzért, mint ezt és 2szer ekkora teljesítményt kaptam volna. De Én hosszútávra tervezek
. A garanciakiterjesztést jó dolognak tartom annál a felhasználónál, aki csak használni akarja a gépet és nem vigyáz rá. Én vigyázok rá és nem is várok meghibásodást. Az tény, amit Te is mondtál, hogy az elektronikai termékek csak úgy maguktól is el tudnak romlani, de Én remélem és úgy is használom a gépet, hogy nem fog elromlani. A meghibásodások egyébként a selejtes alkatrészek miatt vannak, amik már gyártáskor szarok, tehát nem útközben mondják fel a szolgálatot. Erre gondoltam az előbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- New World - az új Amazon MMORPG
- Path of Exile 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- C# programozás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest