Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Mielőtt én még itt a fórumon bárminemű információhoz jutottam volna az eszközzel kapcsolatban, mér meg is lett vásárolva!

De a kapott infók alapján (eddig) nincs probléma vele és szépen nyomtat. Ezek szerint szoftver probléma sem lépett fel náluk. Azért még várok, kíváncsi vagyok mikor mutatja meg a rossz oldalát ez az olcsó cucc!

-
huskydog17
addikt
Azért indítottam ennek egy új témát, mert a kereső egyetlen topic-ot sem talált, amiben szerepelt volna ez a típus és ezzel kapcsolatban kérnék segítséget!
Nagyon rövid időn belül a nővérem (analfabéta számítástechnikából) szeretne vásárolni egy ilyen terméket, vagyis egy HP F4210-es típusú multifunkciós készüléket.
A T*SCO-ban szeretné megvenni, mert ott akciós (10K). Én ilyen eszközöknél (nyomtató, szkenner,stb...) nem vagyok otthon ezért kérek tanácsokat.Megéri megvásárolni ezt a típust? Mindenképp 10-12 ezer környékén szeretne venni egy nyomtatót és ahogy meglátta, hogy ez tud másolni, szkennelni meg mindent, nem lehet lebeszélni róla. Én csak arról szerettem volna lebeszélni, hogy az említett nagy áruházban vásáráloja meg, ezt más tapasztalatai alapján mondtam.
Azonban a készüléket nem ismerem, nem értek hozzá, de van egy olyan gyanúm, hogy vagy méregdrága lesz a fenntartási költsége vagy pedig hamar be fogja adni a kulcsot.
Van a gyanúmnak valóságalapja? Mennyire megbízható ez a gép?
Tapasztalatoknak is nagyon örülnék, minden ezzel kapcsolatos információnak örülnék! A legjobb lenne, ha ezen a héten tudnánk ezt tisztázni, mert az idő szorít.Előre is kösz szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest