Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz JetiRulez #350 üzenetére
Nem olyan biztos, hogy kelleni fog. Lehet, hogy fater kibérel egy lakókocsit (igazából nem látom értelmét, mert van sátor) és azokba alapból be van vezetve az áram emlékeim szerint.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
-
feka007
veterán
Hi!
Most jöttem haza Horváto-ból, 8 napot töltöttem Vir szigetén. Ez egy viszonylag kis sziget a sok nagy között, de nagyon szép, van élet rajta rendesen.Szép volt az egész: a tiszta átlátszó tenger, az épületek, az egész táj. Mondjuk egy illegális szemétlerakóhely azért befigyelt a sziget lakatlan részén egy dombon ami eléggé elrontja az illúziót, ez olyan balkáni mentalitás lehet még.. De legalább nem szokás arrafelé a lopás, és nyugodtan kinthagyhatod a szörfödet meg a motorcsónakot a parton anélkül hogy fél óra múlva már a színesfémtelep felé tartana... Mi elég sokat szívtunk a nyaralóval, ugyanis két magyar egyén adta ki, és vmiért nem sikerült egyeztetniük, hogy mikor vannak a váltások, ugyanis mi szombaton mentünk, és mikor leérkeztünk 11 óra utazás után, akkor ott találtuk még az előző lakókat, akiknek még másnap reggelig lett volna maradásuk, de végül jó sok tulajoknak telefonálgatás után úgy döntöttek hogy elhúznak (mivel nem volt más megoldás..). A nő meg mondta, hogy 1-1 napot visszatérít, nem tom ez mennyire engeszteli azokat akik este 7kor indulhattak haza (mi kb 2 órát vesztettünk, ők egy napot). Aztán a klíma se volt jó, szval fasza meleg volt napközbe. Nő mondta hogy kiküld szerelőt, persze szerelő nem érkezett, csak vmi balf@sz, aki annyit állapított meg, hogy a gázzal van vmi gebasz.. Ja meg pluszba mellettünk vezetett el az egyik főút a szigeten, ahol éjszaka percenként 3 teherautó meg 20 kocsi dübörgött el átlagban.. (sok házban teherautókkal töltik fel a vizet, az a sok szar gondolom azért jár éjjel-nappal) Ettől függetlenül rendben volt a hely, az idő is nagyon szép volt, szerencsére nem volt túl meleg, így ki lehetett bírni klíma nélkül (este meg ugye amúgy is hűvös van ott), bár a motorcsónak 8 lóerős Johnson motorja szart sem ér tengeren, úgyhogy azt cserélni kell jövőre, mert így elmaradt az előre tervezett vándorlás egyik szigetről a másikra.
A megközelíthetőség sem a legjobb, az autópálya nem csak hogy ratyi a magyarokhoz képest, de a fizetőkapuk miatt 2 órát vesztettünk. Lefelé meg akkor dugók voltak, hogy 50 km után inkább lementünk és mentünk a falukon át (így lett 11 óra az út)Szóval összességében jó kis nyaralás volt, jó lenne egyszer venni ott egy helyes kis nyaralót.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
17-én indulunk Brela-ba (Makarska mellett) egy hétre. Ez 740km-t jelent, amiből 700km autópálya. Hétfői napon mennyire kell számítani dugóra? Viamichelin kevesebb, 7 órát számol de az elmúlt években 10-11 óra alatt értünk le, bár Karlovac-nál mindig lefordultunk az autópályáról. Jó lenne 8-9 óra alatt odaérni[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Magnum_
nagyúr
válasz Motion_Blur #354 üzenetére
hétfön nem lesz gáz, de indulj kora hajnalban ha tudsz, ha rendesen haladsz, 7óra sima-liba, én tavaly szintén arról a részről (Podgora) értem haza éjjel 6 és fél óra alatt
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Motion_Blur #356 üzenetére
menni fog. mi is 4kor indultunk és 11.30ra értünk oda, 12kor átvehettük a szobát 3x5-10perces megálloval csináéltuk végig autopályán 150km/h-s átlaggal kb.
I humbly and respectfully decline™
-
kételkedem
addikt
Mióta hazajöttünk, én is úgy gondolom, hogy kell egy ház!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Chili7
őstag
Ha valaki idén már túl van a horvát nyaralásán, legyen szíves kiadó apartman kontaktot ide beírni. Első sorban Észak és Közép-Dalmácia érdekelne, angolul beszáljenek ha lehet.
köszi
-
Borify Péter
aktív tag
idén ismét Pulában voltunk,fantasztikus volt,imádom azt a várost..már harmadszorra sikerült eljutnom
-
Motion_Blur
félisten
Tegnap értünk haza, csodálatos volt ez a hét Split - Omis - Imotski - Makarska - Dubrovnik - Plitvicei tavak, ez mind megvolt
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
rayoliviero
veterán
Tudtok ajánlani olyan weboldalt/weboldalakat, ahol reális áron lehet foglalni apartmant?
-
róbert gida
tag
válasz rayoliviero #364 üzenetére
Nyugalom ,a hosszú élet ritka ! Ne igyál bele a medve sörébe!
-
rayoliviero
veterán
válasz róbert gida #365 üzenetére
Kösz a linkeket, meg fogom nézni.
-
tomi_mod
aktív tag
Sziasztok!
Az isztriára utaznánk és a kiindulási ill. célhely miatt szlovénián keresztül rövidítenénk. A kérdésem csak az, hogy a szlovén-horvát határon kell-e útlevél?
A horvát-boszniai határon tudtommal kell -csak egy rövid szakaszon nem...
Információs portálokon csak ez utóbbit találtam kiemelve, de szeretnék biztosra menni
Bármi infót szívesen veszek!Köszi!
-
Agostino
addikt
Üdv.
Lumbarda vagy annak környékén szállás téren jártas valaki? Apartmanba mennénk de azt a környéket nem ismerem, csak Brac szigetén vagyok úgy-ahogy jártas.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
woodbear
addikt
Helo!
Az lenne a kérdésem, hogy Senj partja mennyire alkalmas a strandolásra?
Barátnőmmel mennék most először, és tájékozatlan vagyok.Köszi szépen.
Üdv
Oldalam: www.swsfoto.de
-
1hijjanhusz
senior tag
Hali!
Horvátországban tudnátok vmi jó helyet ajánlani. Csak pár napra mennénk. A kérdés az, hogy ide vagy olaszba.
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb hely Istriában, vagy a Kvarner-öbölben? Én eddig Porecen, Umagon, Rovinjban, Pulában, Krk-ön jártam. Elsősorban olyan helyet keresek, ahol lehet nyugodtan fürdeni, szép partja van és nincs tömegnyomor, esetleg könnyű búvárkodásnál nem megy át rajtad egy vitorlás ? Az a baj ezekkel a nagyobb városokkal, hogy nagy a nyomor, sok a kocsi, és ha van parkoló az is fizetős, amit én nem igazán szeretek. Csak 1-2 napokra mennék le néha-néha, mert közel van.
Illetve tudtok olyan honlapot, ahol lehet 1-2 napra is szállást foglalni, és nincsenek olyan horribilis árai, mint pl. hotels.com-nak?Előre is köszönöm!
Üdv. Yush -
Yushchenko
őstag
válasz Yushchenko #375 üzenetére
Hát, nem mondhatnám, hogy pörög a topic. Pedig aktuális lenne.
-
1hijjanhusz
senior tag
-
frisco
aktív tag
Tényleg nem pörög a topik, pedig érdemes lenne életet verni bele.
Egy horvátországi ismerősöm/barátom kért meg, hogy ajánljam a házát, apartmanjait.
Brac sziget, Postira település.
Nagyon korrekt házigazda, a horvát haditengerészetnál tiszt és oktató.
Magyar nyelvű weboldala is van és pluszként még néhány kép.Santic apartmanok - Postira - Brac
Képek
Postira - látkép a mi apartmanunkból
-
herrrold
csendes tag
Bracot en is csak ajanlani tudom. an a mult nyaron voltam ott, es nagyon jokat ettem a Konoba Tomicban.... ha valaki arra jar lessen be:
Cim Itt:http://www.brac24.com/hu/ettermek-brac/
-
lacam
aktív tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni.
A PHsokban azhiszem megbízhatok!
Nem tud valaki jó szálláshelyet (olcsó apartman) Porec-ben?
Telefonszám jól jönne (magyar a legegyszerűbb...de in english sem nagy akadály)
Én tavaly kollégámon segítettem, Ő Krk szigeten akart jó szállást. Konkrétan Kornic-ban ismerek egy helyi hölgyet, akinek megvan a telefonszáma + tud magyarul...fel is kutatott jó szálláshelyeket a környéken. Korrekt.
...na ilyesmiben tud nekem valaki segíteni ? Porec-ban kellene nekem egy jó hely (2 fő - kis, szép, jól felszerelt, TISZTA apartman)
Anno volt még egy utunk, ahol mentünk a vakvilágban "majd csak találunk egy turist office-t"..volt is, csaképp teltház volt, sehol nem volt szállás....na EZT szeretném idén elkerülni, hátha TI tudtok segíteni.
Előre is nagyon megköszönném, párom nevében is! (ő jobban "parázik" ezen...ő nagyon nem szeret konkrét hely/foglalás megléte nélkül menni)
Üdv
-
lacam
aktív tag
Ha nem tudtok tutti helyet Porec-ban ...valami infó, hol lehetne találni? Böngésztem már egy rakás weboldalat, de egy részük a 2008as állapotokat tükrözi, másik részük bitang drága.
...gondolom a magánszemélyek magán szállásai nembiztos hogy kikerülnek a netre....
Ezért gondoltam, hátha van valakinek porec-i kapcsolata!
-
lacam
aktív tag
Még1 kérdés...nem tudjátok véletlen, hogy Porec - Velence - Porec távon elkérik-e az útlevelet? Páromnak nincs.....egyszer voltunk a tengerparton, akkor a határnál elég volt a személyi.....
...namost ezt a személyit elfogadják-e a Porec-Velence távon, horvát-olasz határon?
Üdv.
-
Dottorre
újonc
Porecbe, ha eljutottál, akkor térj be (Pazin felől érkezve) a város elején található ADRIALIN kirendeltségbe. Pontosabban ARLEN utazási irodába. Rengeteg Porec közeli apartmant árulnak, biztos lesz üres...
A pontos címe:
Vukovarska 26 Porec
Tel.: 00385-0-52-453-145
Érdemes indulás előtt odatelefonálni, tud a srác angolul, németül, de ha már ott van, akkor elvileg kell lennie ott egy magyarnak is, eddig minden évben volt, a fenti kávézóban dolgozik, nekünk első évben ő segített, oda kell hívni a telefonhoz, ha nem tudsz nyelveket.(Ezt bármelyik fordító lefordítja neked)
Remélem tudtam segíteni, mi 23-án indulunk hasonlóképp -
veterán
-
szumoo
senior tag
Sziasztok.
Kérdezném, hogy milyen lábbeli az ajánlott a tengerpartra, fürdőzésre?
Elegendőek ezek a habklumpák, vagy azért nézzek vmi normálisat? Tipp?
Előre is köszönöm a segítséget!Sz.
A nyúlon túl?
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
Horvátországba esetleg van valakinek valami tippje?!
4 fős apartman kellene, július vége felé tudnánk menni.
Ami igazából érdekelne, hogy Horvátországon belül hova (város) érdemes menni, ahol szép a tengerpart stb, és ahol korrekt a szállás, emberek stb.
Köszi a tippeket előre is!
üdv
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Kidus
őstag
válasz N-vidi-A #389 üzenetére
Mi voltunk jopar helyen, Korcula volt a kedvencem ( messze a legszebb ).
Pula maradt meg meg bennem, mint bejovos. Ha utazgatni/korulnezni akarsz sokfele, jobb valasztas, nem el-szigetelt
Meg gondolom van meg ezer szep hely.
Plitvicei tavak kihagyhatatlan, ha meg nem voltal, kotelezo.Assuming Control
-
tag
Mi idén nyáron megyünk Horvátországba, a szállást már jó előre lefoglaltuk, hogy még nagy legyen a választék, és ne kelljen alkalmazkodni. Én [ezt az oldalt] böngésztem, és rajtuk keresztül is intéztem a foglalást. Eddig nem volt probléma.
Aki szállást keres, annak egy próbát megérhet.[ Szerkesztve ]
-
róbert gida
tag
Nem rossz ez az oldal.Én tavaly innen mentem Crna Gorába ,de Horváth is van rajta [link].Az volt a jó,hogy a tulajtól tudtam rendelni és nem kellett az iroda plusz költségeit is fizessem.Még előleget sem kértek.Csak leleveleztük (angolul).Persze ez szerencse volt,a Horvátok mindig kértek előleget.Egy próbát ez is megérhet.
Nyugalom ,a hosszú élet ritka ! Ne igyál bele a medve sörébe!
-
Integra
titán
plitvice odab@sz, elképesztően szép, kevés is a reggeltől estig nyitvatartás hogy végig menjen rajta az ember.. meg ugye horvátok, ebből élnek, meg is látszik a vendéglátó egységeiken, a szaniter helységeken, a tisztaságon.. tudnának a magyarok tanulni tőlük..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lacam
aktív tag
Köszönöm a tippet. Sikerült szállást találnom Vrsar-ban (2-3km Porec-től) Júli 11.-n indulunk..huh, de jó lesz már
....aztán (ha minden jól megy s marad ráv aló pénzösszeg) irány Velence ( a porec-i kikötőből)
Pár éve egy több részes horvátországi nyaralásom élmény beszámolóját írtam meg logout-on....ha minden jól megy, ez idén sem marad majd el.... még pár hét és 3-4 nap pihenés....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Mavic air 2
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs