Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
Jelenleg Brac szigetén, Supetar, Bol, Dol, Sutivan, Milna és még egy-két kisebb városkában fordultam meg napi rendszerességgel. Sok horvát ismerőst szereztem akikkel tartani fogom a kapcsolatot és Ők is megmondták, hogy az utazási irodák és a kint lévő agencyk csak lehúznak. Nem kell bekopogtatni mindenhova. Egyszerűen turnusváltás előtt 1-2 nappal kell érkezni és akár 2 hétre is simán lehet találni szállást. Én általánosságban 4-6 főről beszéltem, mert ennyire mondták az ott élők is, hogy simán lehet találni.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
I_Am
veterán
Mi szombaton reggel érkeztünk meg, mert az autópályán beleszaladtunk egy 4km-es dugóba egy 5 km-es alagút előtt. Szóval ott álltunk több mint 2 órát és még kedvezményt sem kaptunk az autópályadíjból. (ezért is nem jöttem visszafele pályán)
A lényeg, hogy ha pénteken megérkeztek, akkor simán becsöngettek (ha kell, mert a kapuk nyitva vannak) oda ahol kint van a tábla, hogy apartman bérelhető.
Én ha megyek legközelebb megnézek más szigetet is, de Bol nagyon megfogott.
Ez a legbulizósabb város a szigeten.
De ahogyan a kiadásokat elnéztem lehet inkább jövőre Costa Brava vagy Korfu lesz a dologból.
Viszont párom keresztapjának van lent a tengeren egy hajója és mondta bármikor megkaphatjuk, szóval tuti lesz jövőre Horvátország is.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
I_Am
veterán
Én végig pályán mentem és 11 óra volt oda az út. 20k-val többe is fájt és még emellé unalmas is volt. Letenyének az M7-esen, aztán végig pályán egészen Split-ig.
Visszafele országúton jöttem, 20k-t spóroltam és nem győztem kapkodni a fejem olyan szép volt végig az út. És a 6-oson simán mehetsz, nincs rossz állapotban, azon jöttem végig fel Pestre.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
tildy
nagyúr
Írta, hogy az autópályadij majdnem egy tizessel dobja meg az utat + araszolt jópár kilóméteren keresztül. Gondolom az audik meg ''városi üzemmódban'' (gyk. dugó ) nem éppen takarékos üzemükről híresek....
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
I_Am
veterán
Időben Split-től Budapest 19.ker. lakásajtóig 2 percel kevesebb mint 11 óra. De a hegyek között 80-al mentem végig, mert 3-an összeálltunk és ugy jöttünk végig. Mindig cserélgettük ki vezeti a sort és szépen nyugiban egy nagyon kellemes, nézelődős 80-as tempoban jöttünk át.
A 10-12k nem túlzás audi a4 1.8 quattro egyesben 2.5 órán keresztül bekajálta a 20 litert. Átlagra 51.9-et azaz a maximumot írta a computer. A szigeten már lehetett 6-ra hozni az átlagot, mert a 10%-os emelkedők rövidebbek voltak, mint a lejtők és a lejtőkön lehetett vitorlázni.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
misu
senior tag
Hy!
De igen, van, az BiH-é.
Azon mentünk keresztül lefelé...mivel eltévedtem..
De semmi lényeges különbség nincs...
Árak is egyformák...az is inkább H.o....
Max annyira jó, hogy vásárolni beljebb okosabban lehet..
Viszont Dubrovnik mellett van Getro is, (talán a hazai metró klónja), de nem találtuk meg, illetve lehet, hogy nem is tudtunk volna vásárolni, mivel nem volt Gertó-kártyánk..
Vagy keressétek a Konzum boltokat...
Bye!
mod: árban mi is 100 alatt voltunk...
utiköltség (szervízzel együtt): 45k,
szállás:25k
költő: kb: 70k
ez így egyben: 140k....azaz fejenként 70.
9 napra...
[Szerkesztve]Bűn az élet.
-
Steve-S
tag
Nem mondom hogy nem szép a sziget, meg a part. Nagyon is szép, csak az az igazság hogy nem erre számítottunk, mivel még soha nem voltunk Horvátban. Ezt a papucsos módszert amúgy mink is alkalmaztuk. Az egész szigeten amúgy egyetlen kb. 40 méter hosszú homokos partszakasz volt, ott meg gondolom el tudod képzelni milyen tömegnyomor volt.
Erről a Tunéziáról meg annyit hogy most kitaláltuk anyámal hogy menni kéne oda, be is mentünk egy utazási irodába és egy hétre egy személynek 87000 ft-ba kerül 4 csillagos szállodába félpanziós ellátással(reggeli + vacsora), repülőjeggyel, transzferrel a szálláshoz oda vissza. Csak költőpénznek kéne még egy kicsi, oszt ennyi! Meg a szálloda közvetlenül a tengerpart mellett van, vannak képek is, hát mit mondjak. Simán veri Horvátot minden téren!!!Set The World On Fire!!!
-
tildy
nagyúr
1es az egy szoba volt, közös fürdőszoba használattal, de csak mi használtuk egyedül. Votl hűtő is.
Amit írtam, azok forintban értendők, tehát az első szállás egy hétre volt 55 ezer forint egy hétre, azaz 30€/nap / két fő. (Ha közvetlen a tulajtól vesszük ki, akkor csak 20€ lett volna)
a 3as szintén szoba volt, mert nem találtunk üres apartmant, ez 25€ volt /nap/két fő (5 napra 35 ezer ft.), és közös konyha illetve fürdőszoba használattal.
Az idő 2-3 nap kivételével tökéletes volt. Volt kánikula is, voltak csak simán meleg napok is.
Az elsőt adriagaten rendeltük, a másodiknál megálltunk és kérdezgettünk embereket, van-e kiadó szobájuk.
Én amiket Görögországról hallottam,utólag inkább oda mennék"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest