Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FearFmRadio

tag

Én Samsung s23u váltottam, mellett volt egy Samsung tab s9 tabletem... Engem zavart hogy 2 készüléket mindig külön külön tölteni kell és figyelni az akku időt (lehet csak én vagyok ilyen el.... 😂 😂) 2az 1ben akartam.

Igy lett Vivo fold x3 pro (CHINE version) telefonom
    Honor magic v3 és a vivo közt vaciláltam.. Végül sikerült jó áron hozzá jutnom a vivohoz így az lett a befutó

99,9% számomra hibátlan... Egyedül 1 dolog zavar egy picit.
    Amikor ki nyitom a telefont akkor ugyan azokat az ikonokat látom amit be csukott állapotban. Hiába raktam fel a Nova launcher prima - t... Sajnos ott sincs olyan lehetőség mint a Samsung fold esetén. Ott a belső kijelzőn egyedivé lehet szabni és ha be csukod akkor másképp vannak az ikonok mint nyitott állapotban ... Gondolom ez csak szoftveres kérdés az egész... Kérdés hogy erre van valami megoldás? Launcher... Vagy bármi hack esetleg?
    Amíg hardver/külső szempontból nem lesz ilyen a Samsung fold addigra marad a vivo. Használat közben egyáltalán nem látszik a minimális törés közepén (kinyitva).

1 hónapja van meg a vivo... Akkumulátor szempontból sokkal jobb mint s23u volt.

Új hozzászólás Aktív témák