- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearFmRadio
tag
Én Samsung s23u váltottam, mellett volt egy Samsung tab s9 tabletem... Engem zavart hogy 2 készüléket mindig külön külön tölteni kell és figyelni az akku időt (lehet csak én vagyok ilyen el.... 😂 😂) 2az 1ben akartam.
Igy lett Vivo fold x3 pro (CHINE version) telefonom
Honor magic v3 és a vivo közt vaciláltam.. Végül sikerült jó áron hozzá jutnom a vivohoz így az lett a befutó99,9% számomra hibátlan... Egyedül 1 dolog zavar egy picit.
Amikor ki nyitom a telefont akkor ugyan azokat az ikonokat látom amit be csukott állapotban. Hiába raktam fel a Nova launcher prima - t... Sajnos ott sincs olyan lehetőség mint a Samsung fold esetén. Ott a belső kijelzőn egyedivé lehet szabni és ha be csukod akkor másképp vannak az ikonok mint nyitott állapotban ... Gondolom ez csak szoftveres kérdés az egész... Kérdés hogy erre van valami megoldás? Launcher... Vagy bármi hack esetleg?
Amíg hardver/külső szempontból nem lesz ilyen a Samsung fold addigra marad a vivo. Használat közben egyáltalán nem látszik a minimális törés közepén (kinyitva).1 hónapja van meg a vivo... Akkumulátor szempontból sokkal jobb mint s23u volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest