Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Egyrészt arra gondolok én is amit worxland írt, hogy gyorsabb átpörgetni az e-maileket, itt már van akkora a kijelző hogy rendesen látok egy zoom meetingen a képernyőmegosztást.
Másrészt pedig amiért nekem jobb hogy a V2 az nagyobb teló ha kinyitom és már pont kényelmetlen nekem 1 kézzel fogni mondjuk vonaton csak olvasás miatt, ezzel szemben a fold 6 pont akkora kinyitva hogy én még tudom egy kézzel fogni és kezelni viszonylag kényelmesen és pont azért mert nem azt érzem hogy egy nagy tabletet fogok hanem csak egy nagyobb kijelzős telefont ezért nem azt érzem hogy egy tabletet nyomkodok hanem egy nagyobb kijelzős telefont. (Tudom ez így hülyén hangzik és nem túl logikus de részemről szerintem ez is van a háttérben.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Coral Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro