- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomasz79
tag
Sziasztok.
Beállitottam asszem a walletet. Azt van egy olyan lehetőség hogy tudom inditani a zarolt kepernyorol mint a fotózást pl.
De akkor bejon egy olyan ablak hogy lezárva, feloldas a bankartya szimbólum alatt. De ha arra ranyomok nem tortenik semmi.
Csak ha a bankartyara nyomok ra akkor jon be a feloldas lehetoseg.
Ez igy van jol?Viszomt igy nem ertem minek a gyorsindito
-
tomasz79
tag
Üdv.
Szeretném megkérdezni, hogy olyan beállítás létezik, hogy bekapcsoló gombbal veszem fel a hívást?
Mer ugye megszakitani lehet azzal azt tudom. -
tomasz79
tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne hogy zárolt képernyőn az ujjam lentrol felfelé húzva bejön 4 gyorsinditasi lehetőseg. Szamologép, lámpa stb, azt valahol lehet cserélgetni?
Mert nem jovok rá.
Koszi a segitseget -
tomasz79
tag
Sziasztok kicsit off téma, de ha egy webhelyen van fent egy zene, esetünkben egy mix, és ha már nem élnek a letöltéshez a fájlmegosztók, akkor valahogy még lelehet menteni?
-
tomasz79
tag
válasz
veressjanos
üzenetére
Nincs benne. Ez a baj🙂
-
tomasz79
tag
Üdv.
Használ valaki értesítési led alkalmazást, ha igen milyet?
Mert amit én letöltöttem az sajna nem mükszik, vagy beállitani nem tudom -
tomasz79
tag
Sziasztok. Az miért lehet ha belépek egy weboldalra, akkor automatikussan 154%-kal tölti be azt. Mindig vissza kell kicsinyitenem 100%-ra hogy lássam az egész oldalt
-
tomasz79
tag
-
tomasz79
tag
Sziasztok.
Azt vettem észre ha megnyitok egy weboldalt akkor nem állítja, optimalizálja a képernyőhöz az adott oldalt.
Ez mitől lehet?Pontosabban pl nem látszik az adott oldal baloldala. De oda húzni se tudom ujjal mert nem engedi
-
tomasz79
tag
Sziasztok.
Hát úgy alakult hogy s9-ről váltottam honor 90-re.Két kérdésem lenne.
1. Ezen a telefonon nincs led jelzés fenn, ha pl.
kapok üzit?2. Hogy lehetne átrakni s9-ről a képeket zenéket legegyszerűbben?
Köszi ha válaszoltok🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest