- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Üdv!
Néhány napja döbbentem rá, hogy én is modder vagyok, csak eddíg nem tudtam róla!
Szal már a legelső PC-met (486 DX 233) is egy ősi, ingyen kapott XT házba építettem, aminek alu előlapot voltam kéntelen csinálni, mert az nem volt neki...
Az esztétikai tuning nem nagyon érdekel (festés, neon, meg mindenféle látványizé...), a fúrás-faragás annál inkább. (Vízhűtés, ventik, bordák, automatikus ford.szám (hőfokfüggő) szabályozás stb...)
Az autóhőmérőt évek óta használom, csak mobil módra, az éppen barkácsolt gépen méricskélek vele, amíg össze nem áll.
Jó 5let a CD burkolat felhasználása, és lehet, hogy szervezek valami fix beépített hőmérő panelt a masinába.
El is határoztam, hogy összeszedem az eddígi cuccaimat, és felnyomom a honlapomra, és a tippet TI adtátok, köszi!
Na, ha valami összeáll, majd jelentkezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest