- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Ilyen hőmérőt hol lehet venni, és mennyiért?[\I]
- Tesco meg autós boltok, 2000 Ft alatt.
Anno motorokat és autókat festettem, makettet nem nagyon. A felirat airbrush-al készült, de a trükköt sajna nem árulhatom el.
- Az kár, azen kívül csúnya dolog! Ilyesmi szórópisztolyom nekem is van (3 db), de a feliratozás, nos az érdekelne, már csak a makettjeim szempontjából is.
Én ilyesmit mondjuk úgy csináltam párszor, hogy a fújósablont lézerrel vágattam ki ebből-abból (de pszt... ez titok), ha érdekel valakit.
No mindegy, előbb-utóbb úgy is kiderül... -
zLegolas
őstag
Dokibá:
A feliratokat hogyan csináltad? Láttam, hogy retuspisztolyod van (szintén makettező szaktárs??), de mégis... Maszkoltad? Mivel? -
zLegolas
őstag
Üdv!
Néhány napja döbbentem rá, hogy én is modder vagyok, csak eddíg nem tudtam róla!
Szal már a legelső PC-met (486 DX 233) is egy ősi, ingyen kapott XT házba építettem, aminek alu előlapot voltam kéntelen csinálni, mert az nem volt neki...
Az esztétikai tuning nem nagyon érdekel (festés, neon, meg mindenféle látványizé...), a fúrás-faragás annál inkább. (Vízhűtés, ventik, bordák, automatikus ford.szám (hőfokfüggő) szabályozás stb...)
Az autóhőmérőt évek óta használom, csak mobil módra, az éppen barkácsolt gépen méricskélek vele, amíg össze nem áll.
Jó 5let a CD burkolat felhasználása, és lehet, hogy szervezek valami fix beépített hőmérő panelt a masinába.
El is határoztam, hogy összeszedem az eddígi cuccaimat, és felnyomom a honlapomra, és a tippet TI adtátok, köszi!
Na, ha valami összeáll, majd jelentkezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest