- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
V.Stryker #26584 üzenetére
Én Unicredit és Erste bankos appokat használok, ezeket is jobbára rendszeres és rendszertelen utalásokra. Maga az utalásos része nekem a George-ban jobban tetszik, sőt, kifejezetten kellemes. Ha segít, szívesebben utalok George-ból, mint Unicreditből. A több bank applikációját nem igazán ismerem (max a CIB-ről tudom elmondani, hogy párszor láttam, de úgy meg nem releváns a véleményem)
-
Oliverda
félisten
válasz
Szerintem az app alapvetően rendben van, jól használható. Az Ersténél inkább a díjazással vannak gondok: én például évekig ingyen kaptam a tranzakciókról az SMS-eket, majd amikor a George-dzsal átálltak push üzenetekre, elkezdtek kiszámlázni havonta közel 1000 forintot.
-
axioma
veterán
válasz
ingyen azert csak a bankon beluli utalasok vannak, arra figyelj (talan csopbesz sem) - bar tevedhetek de ellenorizd
az a kerdes hogy a sajat igenyeidhez mennyire passzol (es itt pl. az igenyhez hozzatartozik, hogy csak egy intezmenyt hasznalsz minden penzugyi dologra, vagy tudsz mazsolazni is)
George: paromnak es gyerekeknek az van, amire hasznaljuk arra OK, de nem a fo szamlank, kartyakoltesek kovetesere es ilyesmi nyilvan barmi megfelel150e-et ha nem jelented be akkor 4 db sajat automatas felvetel jar (ami meg egyes automatakban alkalmankent 800e is lehet), korulmenyektol fuggoen hogy mennyire tudsz mindig annal kivenni donts rolabocs ez lehet hogy masik konstrukcio, ellenorizd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Opel topik
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest