- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
V.Stryker #26584 üzenetére
Én Unicredit és Erste bankos appokat használok, ezeket is jobbára rendszeres és rendszertelen utalásokra. Maga az utalásos része nekem a George-ban jobban tetszik, sőt, kifejezetten kellemes. Ha segít, szívesebben utalok George-ból, mint Unicreditből. A több bank applikációját nem igazán ismerem (max a CIB-ről tudom elmondani, hogy párszor láttam, de úgy meg nem releváns a véleményem)
-
Oliverda
titán
válasz
Szerintem az app alapvetően rendben van, jól használható. Az Ersténél inkább a díjazással vannak gondok: én például évekig ingyen kaptam a tranzakciókról az SMS-eket, majd amikor a George-dzsal átálltak push üzenetekre, elkezdtek kiszámlázni havonta közel 1000 forintot.
-
axioma
veterán
válasz
ingyen azert csak a bankon beluli utalasok vannak, arra figyelj (talan csopbesz sem) - bar tevedhetek de ellenorizd
az a kerdes hogy a sajat igenyeidhez mennyire passzol (es itt pl. az igenyhez hozzatartozik, hogy csak egy intezmenyt hasznalsz minden penzugyi dologra, vagy tudsz mazsolazni is)
George: paromnak es gyerekeknek az van, amire hasznaljuk arra OK, de nem a fo szamlank, kartyakoltesek kovetesere es ilyesmi nyilvan barmi megfelel150e-et ha nem jelented be akkor 4 db sajat automatas felvetel jar (ami meg egyes automatakban alkalmankent 800e is lehet), korulmenyektol fuggoen hogy mennyire tudsz mindig annal kivenni donts rolabocs ez lehet hogy masik konstrukcio, ellenorizd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged