Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ReJim

őstag

válasz Sátán44 #18 üzenetére

Hát online sof2zök, szóval ott működik... egyedül ABt nem próbáltam mert az egy külön program, ami vagy exeként fut, vagy egy beépülő dll-esecske... :)

Elvileg ezeket a módszereket lehet használni (kissebb, nagyobb múdosításokkal) egyéb játékokhoz is, amik ugyanilyen elven működnek...
    a játékok nagy része a quake3 motorját, vagy fejlesztett változatát használja!
    szóval sof2, cod tudtommal ugyan arra épül...
    a cod nincs meg nekem, (csak próbaváltozatra, egy ''virágárustól'' van meg;)) nem játszottam multit vele! de az is ghoul konzolra épü, szóval abban is ezek a csalások, parancsok működnek nagyrészt!

A mohaa-t meg nem ismerem :( de ha lehívod a konzolt(ha van, vagy ha nincs bekopcsolva, mint codnál) és ott az egyik sarokba ott van, a ghoul vX.X verziószáma, akkor valószínű az is ezt az engine-t, motort használja, így ennek is ezek, ilyesmik a csalásai...
    AB-t felesleges próbálni, de ezeket a gunhackeket, config írást, lehet :)

a SOF2 be van, pár egyszerű ''csalás'', vagy bug!
    az egyik az a fegyver mozgás minimalizálása! (lehet ott is működik)
    seta cg_bobup ''0''
    seta cg_bobpitch ''0''
    seta cg_bobroll ''0''
    seta cg_runpitch ''0''
    seta cg_runroll ''0''

a másik az egy aranyos bug, hiba!
    Ha választom milyen fegyverem legyen: először sniper -> aztán kukkerba belenéz -> választani fegyvert AKra ->:) a kukker rész marad (amig ki nem szeded, v. kinem fogy a löszer.) bár hátránya, hogy lassú leszel, és cask a kukkert látod!
    A másik egyszerű csalás máshol is szokott működni:
    ez a cg_fov ''szám'' a szám helyére meg próbálgatni kell, hogy mekkora legyen a látószöged... :) nem bizti működik (UT, SOF2 be megy)...

remélme segítettem, ha ismered a csalásokat, akkor legalább azt tudod, hogy ki csal... és mivel..

Új hozzászólás Aktív témák