- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz
pincehely #23028 üzenetére
Szerintem ez nem presztizs. Legalábbis nekem nem volt célom (az csak hab a tortán).
Elsősorban az, hogy nekem teccen amit látok. Nomeg azért valljuk be, jó érzés, ha az ember vad idegenektől is kap dicséretet. Főleg, hogy ugye egy vad idegen (neten keresztül ráadásul arc nélkül is megy, ami sokak számára könnyebbség) simán megmondja a rosszat is bármilyen formában. (na persze már amilyen "idegen"nek lehet mondani ezt a franyák társaságot)oPalRx7: Valóban megérne pár jobbacska fotót is. Igaz, a lényeg látszik, de nem mindegy, hogy hogy van tálalva.
DavideX: Szép, clear a vas.Az egérpadod mintája tudatosan hasonló hangulatú, mint a házad eleje alul, vagy csak véletlen? (vagy csak én látom annak? )
TopaMo: a vízen lehet is. Én is agyalok rajta, de egyelőre kiélvezem még így az összhatást.
(meg van most helye annak a pár10K-nak)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest