Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
elektromech #5917 üzenetére
Szia!
Úgy 9-10 hónapja leöntöttem teával(ez sem így nézett ki szó szerint) egy lejátszót, amit ingyen kaptam, nem kellett a tulajnak. Elég megviselt darab volt, egy CreativeZenNanoPlusz, 1 gigás, de nagyon szólt, tetszett.
Teázás után nem kapcsolt be, aztán a sok nyomogatástól lejött a gombjáról egy apró domború fémlemez. Ezt kellene pótolni, vagy cserélni az smd kapcsolót, mert idő közben csoda történt és be tudom kapcsolni a lejátszót. Úgy tűnik, működne, de én házilag smd-vel nem tudok foglalkozni, nincsenek hozzá eszközeim, kockáztatni meg nem szeretnék. Továbbá azt sem tudom, hol kaphatnék alkatrészt hozzá. -
Ginko
csendes tag
válasz
elektromech #5919 üzenetére
Szia,
Köszönöm a linket, de én tényleg nem akarok potmétert, teljesen fölösleges. Nekem három állásra van szükségem, pl. ha 4 ventit szeretnék lekapcsolni, vagy a fordulatot a felére venni, rengeteg idő amíg eltekergetem az összeset, és számomra nem fontos, hogy adott fordulatra állítsam be a ventillátort, a lényeg, hogy e három mód közül tudjak választani minél gyorsabban, és ventillátorokat külön tudjam állítani. (ugye ez esetben az anyagköltség megsokszorozódna egy IC-s vagy PWM kapcsolásnál)
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest