Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A cosfi-t nem néztem, de jó a kérdés, értem, hogy mire akarsz vele utalni. Megnézem majd, ha újra otthon leszek.
A "kétfázisú dugalj" tipikus esete amikor a fejemben gyorsabban halad a szöveg mint ahogy leírni tudom.
Háromfázisú dugaljba (IEC60309 3L+PE+N) van bedugva a csatlakozó amiben 2 fázis van bekötve.Az AVK-t kicseréltem tegnap, a jelenség maradt. Kicseréltem a kismegszakítót is, a jelenség még mindig fennáll.
Amit ki tudtam deríteni még:
- Ha a tűzhely csak 1 fázist kap (L1) akkor nincs anomália, és teljesen, akár max teljesítményen is üzemképes 4/2 zóna kivételével.
- Ha a vezérlést csak L1 jelenlétében kapcsolom be, majd ezután felkapcsolom L2-t, szintén nem jelentkezik semmilyen probléma, mind a 4 zóna üzemképes teljes teljesítményen. Ha L1 és L2 be van kapcsolva, akkor miután minden zóna visszahűlt, és alvásba kapcsol a vezérlés akkor jelentkezik a kattogás, és a gond, és nem a főzőlapok kikapcsolása után.
- Amikor jelentkezik a hiba, L3 (ami független a tűzhelytől) nem mutat feszültségesést.Amit ezután meg akarok nézni:
- L1 mutat e feszültségesést (azért nem tudtam könnyen megnézni, mert L1-en csak olyan helyen van konnektor, ahol nem látok rá a bedugott AVR-re, amikor a tűzhelyet kapcsolgatom, a hosszabb hosszabbítóim meg koszosak behozni
- Meg akarom mérni, hogy az AVK előtti ágban (amit elvileg a villanyóra is mér) valóban nincs e feszültségesés, vagy a villanyóra csak szimplán lassan mintavételez, lassan jelez ki, vagy túl nagy mozgóátlagot alkalmaz a saját méréséhez. Az eddigi feltevéseim arra alapoztam, hogy az óra nem mér alacsony feszültséget.
Azt furcsálom, hogy L3 nem esik be. Ha az AVK próbálna kapcsolni, akkor L3 miért nem érintett? Ugyanakkor L2 beesik máshová szakaszolt ágakon is, amiknek a közös pontja a tűzhely ágával az AVK utáni rész, tehát a kismegszakítók nem okozhatnák. Ha az óra előtti megszakítóval van gond, akkor meg ugye az órának is mérnie kellett volna a beeső feszültséget.Sajnos több mint valószínű, hogy a tűzhely a hibás, majdnem pontosan 1 évvel húzta tovább a 2+1 év garinál
Csak szeretném megérteni tudásvágyból, hogy mit tud okozni, hogy így bezavarja a hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gran Turismo
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Ulefone Armor 33 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak szeretném megérteni tudásvágyból, hogy mit tud okozni, hogy így bezavarja a hálózatot.
)
ekkold