Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ecaddsell
üzenetére
De egy netes fórum nem feltétlenül így működik! Ott nem feltétlenül fogja mindenki felvállalni, hogy ő Szabó Ferenc, Debrecen, Monostorpályi út 17. III/2 szám alatti lakos! Legfeljebb annyit rögzítesz be, hogy ecaddsell becenévre hallgatsz. Na és ha egy fórumban van száz ilyen anonimizált becenév, akkor te mind a száz júzernek írsz egy üzit, hogy küldj egy fotót az állítólagosan defektes ledsorod gyári számáról, különben nem hiszünk neked? Úgy, hogy esetleg egy ilyen kisértékű szaron nem feltétlenül van gyári szám? Úgy, hogy mondjuk te nem a fórum adminja vagy, hanem csak egy másik olvasója fórumnak és nem látod a nem publikus e-mail címét a másiknak? Na és ha mégis minden megvan, van gyári szám, van száz igazinak tűnő név, száz különböző e-mail cím, hogy ne derüljön ki a koholt állítás és feltölt száz fotót a konkurrense száz eltérő gyári számú ledsoráról, akkor se fogod látni a statikus fotón, hogy az tényleg kiégett, vagy csak egy fotó egy amúgy működő ledsorról, amiről ő azt állítja, hogy nem jó.
No offense, én a te oldaladon állok, mert úgy _általában_ jó ötletnek tartom a felvetésed egy ilyen minőség-megosztó fórumról, DE száz egyéb fórumot láttam már és tisztában vagyok az esetleges hiányosságokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Lightyear - befektetési app
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold