Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmk
tag
15 méteren szerintem egyáltalán nem lesz ilyen jellegű probléma, hacsak nem valami batár nagy méretű az infra a kamerán.
Én régebben 4db analóg kamerát hajtottam egy 12v 3A-es tápról.
10-15-20 és 30 méteres távolságokon voltak CAT5e UTP-n. (Ráadásul a gagyib fajtán).
Ezek közül 2db volt infrás, a legközelebbi és a legtávolabbi és sosem volt velük gond.
Amikor felkerült egy elég komoly infrával rendelkező (1200mA áram felvételű kamera) a legtávolabbi pontra, akkor trükközni kellett, mert az infra bekapcsolásnál lehalt az a kamera: a tápfelöli oldalon step-up konvertert kötöttem a kábelre és elkezdtem szépen tekerni a feszültséget, amíg életre nem kelt (emlékeim szerint 16V körül volt ez). Ezt gyakorlatilag egyszer állítottam be és nem volt vele gond.
Nem azt mondom, hogy ez a tuti módszer, de működött.
Ami érdekes volt, hogy ezután ugyan ezen a kábelezésen le lettek cserélve a kamerák IP kamerákra, passzív POE-val (12v) hiba és trükközés nélkül teszik a dolgukat. Igaz kaptak külön egy-egy 12V 1,2A-es dugasztápot.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold