- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
(Egy VHS-magnó sem végez 'on the fly' NTSC-PAL transzkódolást. Legfeljebb arra képes, hogy az NTSC forrást rögzítse, majd azt az NTSC playback on PAL tv nevű - ha támogatja - képességgel visszaadja, valójában PAL-60 formátumban.)
Grabber: a SCART 15-ös és 20-as pineket nem közvetlenül szokás Y-C közösítéshez összekötni, hanem egy kisértékű (470 pF) kapacitáson keresztül. Egyébként egy régebbi CRT tévé valóban nem feltétlenül szereti a NTSC-jelet, de ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy nincs szín, hanem a 60 félképes rendszer miatt kép sincs (bár ez sem szentírás, a PAL-60 megjelenítésekor is arra alapoznak, hogy a tévé kevésbé érzékeny a képfrekvencia eltolódására, mint a színsegédvivőre). -
Egy set top box vcr bemenetére rádugtam,de semmi vagy fekete fehér volt.
2. megoldás ua mint előbb,de RCA kábellel kötöttem rá a tévére a beltérit.Semmi.Most telepítem a legújabb drivert,bár ez sem elavault.Utána ideengedem a hugomat,hátha annyira el tudja nyomkodni,hogy működjön rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest