- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
addikt
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Persze, azt értem hogy 60V-10A bemenettel meg van a 600W, de ez csak a bemenet, a kimeneten csak akkor van 600W teljesítmény, ha kifelé is ugyanez jön, erre írtam, hogy az jön ki ami bemegy, vagyis nem csinált semmit, ilyen állapot a valóságban nyilván nincsen, nincs is értelme 60V-ot ráadni a bemenetre, mikor 60V-nál többet a kimenete sem tud, ha egyszer boost konverter lenne.
Tehát ez az állapot, ami 600W-ot eredményezne eleve értelmezhetetlen, vagyis 600W teljesítményt sosem tud.
Mondjuk 56, esetleg 57V-ot tud 60V-ra emelni a kimeneten, ekkor max. 560-570W-os a teljesítménye, persze 56V-ról 60Vra konvertálásnak sincsen sok értelme.
Akkor lenne az egésznek értelme, ha a bemeneten nem lenne a 10A-es korlát és 10-12V-on legalább 20-30A-t fel tudna venni, persze még ekkor sem 600W, ahhoz 10V-on 60A kellene.
Szóval a 600W messze csak reklám.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- LEGO klub
- Wuthering Waves
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold