Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Az a gond, hogy ezeket nekem csak roncsolással sikerült egyáltalán szétszedni.
Amit megspóroltam a fogyasztásból, azt duplán elbuktam a javíthatatlan kérészéletű vackok állandó cseréje miatt.
Mert mindegyik nyilván a 6 hónap lejárta után pár nappal döglik meg.
De ha véletlen a gari alatt, akkor is kaptam helyette egy ugyanolyan vackot. -
ViZion
félisten
Igazad van, pár udvari reflektort akartam gyógyítani, de pl. a táp + posta alig kerül több, mint venni újat. És mintha nem is a ledek, hanem a driver hullana el mindben.
Amúgy ettől a globális képmutatástól van ki a f**-om, mert vegyél AAAAA hűtőt, megtettük, 5 év gar, majd 6 év pár hónaposan kuka, mert javíthatatlan. A hűtőcsövek beágyazva a szigetelésbe. Az új hűtő hátulján már a hőleadó rács sincs, azt is sikerült az oldalába integrálni. Javíthatatlan módon. (Nyilván cerélhető lehet a teljes szigeteléssel, oldallal, kicsit drágábban, mint egy új hűtő). Ledekkel is ez van, vegyed, mert gleccserek meg aszály, de egy évet nem bír ki, mert szarul van legyártva. Sajnos ma ez a trendi, AAAA fogyasztás + ZS kat. élettartam. Javítani csak a megszállottaknak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem lesz Xiaomi 16
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest