Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nem szoktam a készülékeim kapcsolási rajzát böngészni (szerintem, ha ezt kell tenni, az már probléma
), de most megnéztem az egyik erősítőm, egy Kenwood KR5010 receiver kapcsolási rajzát.A kapcsolása (attól eltekintve, hogy kettő TAPE bemenete van) elveiben teljesen olyan, mint a te SONY erősítődé, a nem használt bemeneteket rövidre zárja:
-
válasz
üzenetére
Aux bemeneten zenét játszom be a PC-ről. Magnóval rögzíteném a zenét.
A magnó bemenetre megérkezik a jel az erősítőről. Felvétel módban a magnó a bemenő jelet továbbadja a kimeneten is. Igen ám, de a kimenet közben az erősítő miatt testelve van. Az eredmény az, hogy miközben azt látom, hogy -3dB a felvétel kivezérlése, a valóságban +3dB már, csupán a kivezérlésjelző is rosszul jelezi ki a testelés miatt.Ez fura, mert ha ez így van, akkor ez az erősítő nem alkalmas arra, hogy felvételt készítsenek egy másik bemenetére kötött jelforrásról. Az régen is eléggé gyakori volt, hogy az erősítőre kötött lemezjátszóról magnóra felvételt készítsenek, ha erre nem alkalmas az erősítő, akkor az eléggé gáz
Minden magnóval ugyanez a probléma fennáll?Sosem láttam még ilyen erősítőt, ha ez minden magnóval ilyen, akkor inkább szabadulj meg tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen routert?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 11
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dali Oberon vocal
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- RTX 4090 - 9800x3d - ASUS ROG STRIX X870E-E - 32GB 6000MHz CL30 - HYTE Y70 Touch Infinite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de most megnéztem az egyik erősítőm, egy
Minden magnóval ugyanez a probléma fennáll?
ekkold