Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr. Szilikát #81941 üzenetére
Igen, jelenleg a sebesség ami jó. Szerintem még az azimuth-ot is be tudom állítani vele, bár nem annyira tökéletesre, mint ha új lenne.
De a playback és rec gain el van állítva, szóval kellene mindenképpen egy referencia jelszint.
Mindegyik magnó úgy került hozzám, hogy belenyúltak már, illetve nekem kellett.
Az egyikben fejcsere is volt, szóval sejtheted mennyire el van állítva.A problémám az, hogy magam nem tudok létrehozni referencia kazettát, mert amikor rögzítem a jelszintet az egyik magnóval (3 fejes,, így tudom mérni a kimeneten saját magával mekkora valós jel kerül a szalagra), a másikba berakva nem klappol a jelszint. Sem a referenciához, sem a bal-jobb csatorna egymáshoz viszonyítva.
Szóval vagy a felvevő magnó PB Gain vagy REC Gain van elállítódva és eleve nem jó a felvétel vagy jó a felvétel, de akkor a másik magnó PB Gain van rosszul beállítva.Nincs mibe kapaszkodni sajnos. Az ingadozó -20dB jelszintre pedig nem alapozhatok, mert ha abból 0dB-t számolok akkora jel ingadozás jön ki, hogy használhatatlan lenne a mérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest