- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
baly81 #78842 üzenetére
ha ranyomkodod a szalagkabelt a kijelzore vagy a panelra akkor valtozik? megjelennek a palcikak?
ha valoban "csak" az a baj, hogy nem erintkezik a ketto mert elvalt akkor ahhoz letezik egy ragaszto cucc. mas kerdes hogy eleg huzos az ara (nem tom mennyi egy ilyen casio), no meg le kellene sertetlenul valasztani az egesz panelrol/lcd-rol.
de sajnos soxor nem csak ennyi, hanem eloregedik, megtoredezik elvalik a vezeto szenreteg a foliatol meg a paneltol.
lanyom 1 eve kezdte a gimit es ott kovetelmeny volt a szamologep. eloszor igy csodalkoztam rajta, hogy ma mar az okostelok idejen minek ilyesmi. meg, hogy egyaltalan kaphato e meg ilyesmi. utananeztem es marha sok fele van, baromi nagy tudassal. raadasul nem is dragak.
ha valoban csak a szamolas miatt kell (nem pedig retrozni) akkor en hagynam a fenebe es vennek egy ujat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest