Hirdetés
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
De nala nem a kapcsolo dimmel, hanem a trafo, erre van a 0-10V-os vezetekpar. Amit te linkeltel dimmelot, ott maga a kapcsolo dimmel, neki nem olyan kell. A 10V-os vezerlojel pedig mehet tobb trafora.
Alapvetoen nincsen baj azzal a rendszerrel amit kapot, a ciripeles pont egy olyan dolog, amit nem vesznek eszre olyan kornyezetben, ahova ezek altalaban kerulnek, vagy pont nem erdekel senkit se. Csak neki valami jobb minosegu megoldas kellene.
Igazabol meg a panelek mennyiseget se tervezte tul tulsagosan, hiszen munkakornyezetben 750-1000 lux kell, a 9 panellal dimmeles nelkul 1300lux-ot kapnak. Egyszeruen csak a szallodas muki szallodas tapasztalatokkal tervezett.
-
Louro
őstag
Holnap lehet feltöltök ide pár célirányosabb képet
A dimmer vs trafódarabszám....
A trafók 45W-osak. Mivel 9 darab van, 45x9W, azaz 405W. Az lehet, hogy egy "400W"-os dimmer ezzel már nem bírkózik meg? Tudom 5W is több, mint a 0. De elég vicces lesz 2 dimmerrel szabályozni egy "lámpafelületet"
(Már majdnem ott tartunk, hogy inkább vettünk volna egy 2000 forintos lámpát. Nem gondoltam, hogy újra elő kell vennem a fizikát
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritka akár karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A trafók 45W-osak. Mivel 9 darab van, 45x9W, azaz 405W. Az lehet, hogy egy "400W"-os dimmer ezzel már nem bírkózik meg? Tudom 5W is több, mint a 0. De elég vicces lesz 2 dimmerrel szabályozni egy "lámpafelületet"
ekkold