Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #52107 üzenetére
Csak ettől még nem érhető, hogy mihez képest mutatta a 0,123 értéket, mert a két akku soros összekötési pontján 0 ohm közeli értéknek kellene lenni.
Itt nem az az érdekes, hogy melyik akku kapott zárlatot, mert annak meg se "kottyant" szerintem. Viszont ilyen soros táplálású lámpákhoz védett akkut szoktak ajánlani, mert a soros kapcsolás különösen veszélyes tud lenni, ha az egyik cella túlmerül, majd polaritásban átfordulhat.
Az általad említett akku védelemmel nem integrált. Az akkutartón nem tudom, milyen elektronika van, mert akár az áram megszakíthatóságáról beszélünk, vagy balanszírozási képességről, ahhoz valamilyen tekintélyesebb (terhelhetőbb) FET is szükséges. Nem csak valami "kis chip", amivel kisebb kiegyenlítőáram képzelhető el, esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- VGN Dragonfly Y2 Pro+
- Lenovo LOQ gamer laptop, Ryzen 7 8845HS, RTX 4060, újszerű állapotban 2+év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest