- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
CPT.Pirk #5188 üzenetére
Tényleg képes lennél tele elektro-szmog-olni egy lakást ?
Próbáld meg modulálni a mikrohullámú sütődet (nyitott ajtóval), csak aztán nehogy ropogósra süljetek !ez panellakásban azt jelenti, hogy egy falon át még nézhető képet kapok, de egy kicsit több kellene. Ez fölött viszont már szerintem barkácsolni kell, hány decibeles erősítés lenne elég szerintetek, hogy rendes képem legyen két fal mögött is?
-
And
veterán
válasz
CPT.Pirk #5188 üzenetére
Az erősítés egy dolog, a maximális kimeneti szint meg egy másik. Az antennaerősítők kisjelű eszközök, nem lehet belőlük értelmes teljesítményt kipréselni. Szerintem ne akarj szélessávú VHF-UHF jeleket falon továbbítani, mert antenna és teljesítmény hiányában nem nagyon fog menni. Használj inkább mikrós jeltovábbítót vagy koaxot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged