Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
CPT.Pirk #5188 üzenetére
Tényleg képes lennél tele elektro-szmog-olni egy lakást ?
Próbáld meg modulálni a mikrohullámú sütődet (nyitott ajtóval), csak aztán nehogy ropogósra süljetek !ez panellakásban azt jelenti, hogy egy falon át még nézhető képet kapok, de egy kicsit több kellene. Ez fölött viszont már szerintem barkácsolni kell, hány decibeles erősítés lenne elég szerintetek, hogy rendes képem legyen két fal mögött is?
-
And
veterán
válasz
CPT.Pirk #5188 üzenetére
Az erősítés egy dolog, a maximális kimeneti szint meg egy másik. Az antennaerősítők kisjelű eszközök, nem lehet belőlük értelmes teljesítményt kipréselni. Szerintem ne akarj szélessávú VHF-UHF jeleket falon továbbítani, mert antenna és teljesítmény hiányában nem nagyon fog menni. Használj inkább mikrós jeltovábbítót vagy koaxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest