- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
válasz
#24889344 #36790 üzenetére
Nekem egy intelligens, elektronikus vezérlésű (sőt számítógépes!) autóm van, simán el van az egyszerű trafós TESCO töltővel. Le sem szoktam választani, mert akkor újra kell állítani az órát. Mást nem zavar. Az aksi akkora pufferkapacitás, hogy azt megzavarni csak nagyon brutális, barbár módszerekkel lehet. Nyugodtan használhatsz bármilyen töltőt, bár a régi orosz tirisztorosok tényleg nem ajánlottak manapság, csak ha le van választva a rendszerről az akku. Általában nem okoznak ezek sem problémát, de ha valami gebasz van, akkor lehetnek érdekes jelenségek ( zárlatos dióda vagy tirisztor miatti AC a szekunderen ). De nem jellemző. Sokan a töltőre fogják a saját hülyeségüket. Pár órára (percre) rárakják a töltőt, aztán sírnak hogy a tél végére kifeküdt az aksi. Télen legalább havonta egyszer egy egész hétvégére rá kell tenni a verdát töltőre. Városi forgalomban soha nem képes rendesen feltöltődni az aksi, pláne télen nem. Ha kezd pezsegni, akkor minimális töltőáramon (2-3 A) hagyni kell még egy napig. Akkor kiegyenlítődnek a cellák, beáll az elektrolitszint, ha kell egy kis víz (de sohasem sav)bele, akkor rajta, de csak a teljes feltöltés után!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN GARANCIÁLIS ÚJ M4 APPLE MACBOOK AIR M4 256GB 16GB RAM
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest