Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Reggie0
üzenetére
A poen az egeszben, hogy a te veletlen bakid nem kerult tovabbvitelre, mert kernel hianyzo elektrotechnikai alapismeretei miatt tevesen, de jo helyre kototte az AC1-et.
Újabb szimulációt végeztem, és kiderült, hogy tökéletesen félrebeszélsz. Lompos sem bakizott, én meg nyilván nem ok nélkül csináltam, amit csináltam, hiába ferdíted össze-vissza a dolgokat.
Hiányzó ismereteid viszont bámulatosan igyekszel palástolni, sőt azt másokra rávetíteni.
Az ominózus dióda nélkül is működik a cucc.
Világosan leírtam – csak nem olvastál figyelmesen –, hogy a Graetz-híddal felépített kapcsolás a programban nem akart működni, ezért voltam kénytelen végül a rajzomon látható megoldást választani.
Mint kiderült, azért nem akart működni, mert az alkatrészkönyvtárból egy komplett Graetz-hidat emeltem be, ami szimulációra valamiért alkalmatlan. (Ez egy nagyon jó program egyébként, de nem minden eleme szimuláció-képes, relét sem tudtam benne működtetni, mint szintén említettem.)
Ezért már az előző eset után is gondoltam rá, hogy inkább diódánként rakom össze a Graetz-hidat, hátha úgy jó lesz, csak aztán nem volt időm foglalkozni vele.
De így kiderült, hogy minden szempontból butaságot beszéltél, mindezt ezt persze képekkel is tudom hamarosan szemléltetni, csak most közben mást is kell csinálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold